Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

Proprietarii expropriați din blocul ”Turturica” nemultumiti!

Published

on

Turturica

La Primăria Alba Iulia a avut loc prima întâlnire cu o parte dintre proprietarii expropriați din blocul ”Turturica”, pentru negocierea sumelor oferite de administrația locală în urma expertizei făcute pentru locuinta fiecaruia

Oamenii sunt foarte nemulțumiți de sumele stabilite  pentru locuintele detinute in blocul “Turturica”.

Sumele primite se cuprind între 2.360 și 3.980 de euro. Acestia refuză banii și spun că vor contesta expertizele în instanță.

Locatarii din blocul G2 (Turturica) evacuați forțat!

Aceste sume au fost aprobate de Consiliul Local Alba Iulia în ședința de la sfârșitul lunii noiembrie când au fost supuse la vot expertizele pentru 23 din cele 33 de garsoniere din blocul care va intra în proprietatea primăriei. Toate locuințele sunt compuse dintr-o cameră și o baie, având o suprafață totală de 11,34 mp.

Turturica din Alba Iulia, a doua zi de evacuare

Conform ziarului unirea, la negocieri a fost prezent și consilierul independent Mircea Trifu care le-a spus oamenilor că Legea exproprierii se poate aplica doar daca ei sunt de acord cu prețul oferit, sau îl contestă în instanță și i-a îndemnat să nu se sperie de ”amenințările” primăriei care dă de înțeles că dacă nu acceptă suma propusă, vor primi și mai puțin.

”TURTURICA”- N NOAPTE!

Noi nu avem în niciun fel posibilitatea să cumpărăm, numai dacă dumneavoastră doriți și referitor la legea asta a exproprierii cu care oarecum sunteți amenințați, să știți că ea se poate aplica doar în cazul în care dumneavoastră agreați prețul sau ajungeși în instanță, treabă care nu depinde nici de noi, nici de dumneavoastră ci de judecătorie. Deci să nu o luați asta ca pe o treabă prin care vă speriem noi cu prețul ăsta ridicol…”, a spus Mircea Trifu.

Cât îi Hava in picioare, Turturica nu mai zboară!

Primii ieșiți de la discuțiile individuale le-au explicat celorlalți că negocierea este de fapt comunicarea prețului stabilit prin expertiză și înștiințarea că administrația locală nu poate ofefri mai mult. Oamenii au semnat că nu sunt de acord cu suma oferită, vor face contestații și nu vor părăsi garsonierele până la finalizarea judecării dosarelor. (ZiarulUnirea)

Miting de solidaritate cu familiile evacuate din blocul G2 – Turturica

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate