Connect with us

Actualitate

Radiografia unei clipe, cu dr. Mircea Frențiu

Published

on

Află povestea de viață a reputatului chirurg Mircea Frențiu

Domnul doctor, activează în cadrul Spitalului Municipal din Blaj ca medic chirurg. Iubitor de cultură, domnul Frențiu a decis să publice și o carte concepută ca o culegere de articole.

La vârsta de 18 ani, în urma unei intervenții chirurgicale banale, acesta își pierde verișorul,care îi era ca un frate. Acela a fost momentul în care dr. Frențiu a decis să intre în lumea medicinei, devenind azi unul dintre cei mai buni chirurgi din țară.

Acesta fiind atât de pasionat de acest domeniu, a deschis o școală sanitară la Blaj care se bucură până în prezent de un număr de peste 1500 de absolvenți în domeniul asistenței medicale generale.

Încă din timpul școlii domnul dr. s-a agățat și de ramura culturală, ajungând ca în anul 2001 să scrie o revistă, o culegere de articole.

Datorită implicării sale în domeniul cultural domnul dr. a fost intitulat cetățean de onoare al Municipiului Blaj și de curând a primit și o diplomă în formă de recunoștiință din partea Consiliului Județean Alba prin care populația îi mulțumește pentru tot ceea ce dânsul a făcut în acest domeniu .

Viața chirurgului Mircea Frențiu este una foarte aglomerată, cu toate activitățile pe care le desfășoară, acesta a reușit să exceleze atât în domeniul sanitar și cultural dar și în mass-media .

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia