Connect with us

Actualitate

Reformarea sau De-formarea politicii?

Published

on

Ce se întamplă la nivelul politicii locale

Se pot schimba năravurile politicii la nivel local sau la nivel național?

La nivel local, al Municipiului Alba, partidele noi înființate își doresc o reformare a acestora dar totuși nu se întmplă aproape nimic în acest sens.

Partidele aflate la putere, la nivel local, fac promisiuni deșarte cetățenilor în anii cu campanie electorală fără ca oamenii să mai beneficieze vreodată de acele promisiuni.

Alianța USR -Plus dorește o schimbare în cadrul administrației publice locale în cazul în care v-or câștiga alegerile. Schimbările care se doresc a fi realizate au în vizor nevoile cetățeniilor urbei .

Marius Gherman, coordonator al comunității Plus Alba , invitat în platoul emisiunii Fapte și Vorbe, și-a spus părerea cu privire la pandemia care și-a făcut apariția și pe teritoriul României.

Blocajul provocat de aceast COVID-19 în viața personală a cetățenilor dar și în domeniul economic v-a aduce consecințe la nivelul omenirii deoarece reîntoarcerea la activitățile de dinainte v-a fi foarte grea.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia