Connect with us

Actualitate

Remember Kronospan. NU uitaţi de noi!!! De altfel, de ce ar fi mereu câte un incendiu

Published

on

incendiu KRONOSPAN

Din NOU şi…din NOU incendiu la KRONOSPAN Sebeş!

Pe când credeau cei de la Kronospan că pandemia coronavirusului i-a făcut pe locuitorii judeţului Alba, în special pe cei din municipiul Sebeş, să uite de poluare, formaldehidă, foc, fum şi…, soarta le-a întors ‘norocul’.

incendiu KRONOSPAN
incendiu KRONOSPAN

Şi cât de bine putea funcţiona în linişte şi pace fabrica Kronospan, în umbra coronavirusului. NImeni nu mai povestea de formaldehidă, de fumul toxic, de boli respiratorii, de valori crescute, de poluanţi sau de ‘Abur de uscare şi praf de lemn’.

După 4 ore de luptă cu flacarile, pompierii au lichidat incendiul produs la banda transportoare dintre HS TIMBER si KRONOSPAN, reuşindu-se stoparea acestuia înainte să cuprindă hala de depozitare rumeguș.

În urma incendiului a fost afectată aproximativ 200 mp din bandă transportoare şi tubulatura unei hale, ne informează ISU Alba.
Cauza probabilă de producere a incendiului precum şi valoarea pagubelor produse sunt în curs de stabilire.

kronospan sebes
kronospan sebes

Peste 30 de pompieri au acționat pentru stingerea incendiului.

Vezi şi INCENDIU DE PROPORȚII LA KRONOSPAN

Va reamintim că ultimul mare incendiu în această fabrică a avut loc în date de 29 ianuarie 2020. Mai jos puteţi urmări imagini.

La ultimul incendiu, KRONOSPAN SEBEŞ ne-a informat că tot ce a fost emanat în atmosferă, a fost doar ‘Abur de uscare şi praf de lemn’ şi evident, azi a fost la fel. A ars doar o bandă transportatoare din cauciuc si alte nimicuri.

În luna martie, câţiva curajoşi locuitori ai municipiului Sebeş au cerut suspendarea emiterii Autorizatiei Integrate de Mediu, invocând existenţa unor probleme nerezolvate, legate de monitorizarea actuala a poluantilor si de impactul asupra sanatatii populatiei.

kronospan incendiu
kronospan incendiu

Revoltă oficială împotriva poluatorului de la Sebeş – KRONOCHEM (KRONOSPAN)

Primarul Sebeşului, domnul Dorin Nistor, a avut o tentativă, un fel de întâlnire consultativă, având ca temă calitatea aerului din Municipiului Sebeș, prin care nu a făcut altceva decât să-şi facă campanie electorală.

Poluare, incendii şi multă poveste în jurul fabricii KRONOSPAN (Kronochem), mai ales în perioada următoare, înainte de alegeri.Evident că noi, poporul, rămânem doar cu vorbele, că de fapte ducem lipsă.

Să ne ţină Dumnezeu sănătoşi, departe de coronavirus şi de formaldehidă!

incendiu sebes kronospan

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia