Connect with us

Actualitate

Repetatele întreruperi de curent, adevărate nostalgii ceaușiste

Published

on

alba iulia smart city

Sătul de… Smart City și Cealaltă Capitală și alte sloganuri ieftine!

Se anunță în următoarele x luni întreruperi de curent fără număr, în Cel mai Zzzzmart Citav oraș din România, pardon, în CEALALTĂ Capitală a României.

Da ce să faci? Nu administrația locală e de vină, cetățenii o fi rupt ceva cablu electric subteran, ori cetățenii și-au pornit aerele condiționate, sătui fiind de aerele fierbinți ale celor ce ne conduc de 30 de ani și care parcă într-o continuă regresie.

La fel și cu podul de peste Mureș: nu e de vină Primăria Alba Iulia, măi oameni buni! Podul nu este al nostru, deci șah-mat, chiar dacă e situat în CEALALTĂ Capitală :))

Sondaj AlbaCarolinaTV: Alege viitorul primar al municipiului Alba Iulia

De zeci de ani ne tot lăudăm că în viitor vom face cel mai frumos oraș, cel mai inteligent municipiu, cu senzori șmecheri, plin de camere de supraveghere, cu autobuze super inteligente (că așa le-au rezolvat aleșii) și toate, toate la pachet, totul în viitor, cu multe și dese întreruperi de curent!

Cred că nu trece o săptămână fără să nu retrăim acele vremuri apuse, datorită acestor repetate întreruperi.

Da pune domnule piciorul în prag pentru că e orașul tău, e în curte dumitale! Nu vrem un OM AL FAPTELOR și un oraș atât de smart ci un loc unde să trăim civilizați și cu energie electrică… în prezent.

Ceaușescu, Ceaușescu, nu cred că te vom uita curănd!

Spor la vot și aveți grijă pe cine votați!

Pamfletu-i pamflet, deci tratați-l ca atare. Orice asemnănare e posibil să fie adevărată.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia