Connect with us

Cultură

Reprezint Alba Iulia

Published

on

Reprezint Alba Iulia

La cârma proiectului ”Reprezint Alba Iulia” se află doi liceeni de la ”Colegiul Economic Dionisie Pop Maritan” de care probabil ați mai auzit, și anume Voica Laurențiu și Sechereș Răzvan,

ei reușind anul trecut prin cadrul proiectului YouthBank numit ”Dansul, esența vietii’‘ prin spectacolele lor să umple săli întregi din Alba Iulia, Teiuș și Aiud. Anul acesta tinerii revin cu un proiect independent numit ”Reprezint Alba Iulia”. Din spusele lor proiectul are ca scop ”promovarea tuturor oamenilor care vor să facă ceva și nu pierd timpul degeaba. Sunt o mulțime de oameni care fie vor să schimbe ceva, să își pună orașul pe hartă prin performanțele lor, dar fie nu găsesc calea cea mai potrivită pentru a se promova, fie nu sunt remarcați din pricina unei modeste promovari”. Primul pas făcut de aceștia a fost pagina de Facebook (https://www.facebook.com/ReprezintAlbaIulia) care a adunat într-un timp foarte scurt 350 de aprecieri, pe ea postând filmulețe/poze și promovând ideile albaiulienilor. Pe această cale cei doi îi anunță pe toți cei care fie cântă, pictează, fotografiază, dansează, fac vlogging sau orice altă activitate care merită promovată, să trimită un mesaj privat paginii, pentru a-i promova.

Pentru că, comunitatea Reprezint Alba Iulia să crească, avem nevoie de ajutorul vostru, al albaiulienilor! Nu te costă nimic, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul ”Like” dacă îți place ideea și vrei ca adevăratele valori să ajungă acolo unde trebuie, reprezentandu-te!

Încheiem cu ce spunea unul dintre fondatorii proiectului Reprezint Alba Iulia: ”Da LIKE dacă reprezinți Alba Iulia”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia