Connect with us

Actualitate

Reținut pentru crimă

Published

on

Duminică, 11 decembrie, la două săptămâni de la oribila crimă petrecută în Lunca Mureşului, căreia i-a căzut victimă fostul primar al comunei, Ioan Rusu, anchetatorii l-au găsit pe principalul suspect: un bărbat de 58 de ani, din aceeaşi localitate


Barsony Gligor a fost reţinut şi va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul a lucrat anul trecut la fostul primar ca zilier. Acesta a fost testat cu detectorul de minciuni, care a indicat că nu spune adevărul la unele întrebări-cheie. Barbatul are antecedente penale si a mai fost condamnat pentru fapte de violenţă, viol şi furt. A stat, în total, 25 de ani după gratii. Victima ar fi fost ucisă cu opt lovituri de cuţit, dintre care patru în zona gâtului. Fostul primar al comunei Lunca Mureşului, Ioan Rusu, ar fi plecat de acasă în 26 noiembrie, după-amiază, pentru a-i duce bani unui cunoscut, dar nu s-ar fi întâlnit cu persoana respectivă. Corpul neînsuflețit al acestuia fiind găsit a doua zi dimineța pe o stradă care ducea în câmp ,lângă mașina personală. La aproximativ un kilometru distanţă, au fost găsite şi hainele suspectului principal al crimei , murdare de sânge. El urmează să fie propus pentru arest preventiv. Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba care a luat, faţă de acesta, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul nu și-a recunoscut vina. Ca urmare a propunerii formulate de catre Tribunalul Alba s-a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a suspectului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia