Connect with us

Next Level

România e plină de flegmatici, ești unul dintre ei?

Published

on

Flegmaticul trece mai ușor prin greutăți

Flegmaticii au calități remarcabile, sunt echilibrați, împăciuitori, liniștiți, stabili, calmi, își pot liniști colegii și prietenii. Se pricepe la toate, găsesc soluția cea mai simplă. Valoarea cea mai importantă este echilibrul. Sunt prietenoși, modești, simpli, ascultă și înțeleg oamenii. Nu se entuziasmează. O muncă repetitivă pentru ei este relaxare. Flegmaticii fac calcule matematice dificile rapid, în minte. Au un umor sec.

Este primitor, ospitalier. Este deștept, calm, acceptă munca fără se se plictisească, aduce echilibru în orice domeniu, dar trebuie convins pentru a face ceva. Flegmaticul execută sarcini, vrea să fie de ajutor și nu ține să fie în față, să fie expus. ”Deoarece sunt mulți flegmatici în România, noi ducem mai ușor greul”. Nu-i plac schimbările, la el funcționează cuvintele ”doar îmbunătățim puțin”. Îi motivăm dacă le apreciem calitățile, se simt nesiguri și au nevoie de încurajare.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Next Level

Cum gândesc românii din Diaspora: Petre Morar, Andrei Căpățână, Vasile Suciu

Published

on

Diaspora, hai acasă, să reconstruim România!

Se poate reveni în România după mulți ani de muncă în străinătate? Unii români înclină să vină în țară, alții preferă să rămână pe meleaguri străine. Cei care au plecat, au pornit spre străinătate urmând modele din familie, pentru a vedea lucruri noi și pentru un câștiguri materiale. Mulți caută libertatea, alții reunire cu prieteni vechi și cei mai mulți, caută un trai sigur. Românii din străinătate muncesc mult și greu, în timp ce în țară pot avea un ritm mai ușor în privința activității depuse la locul de muncă.

”Ritmul de lucru de acolo nu se compară cu ritmul de aici. Aici, eu lucrez ca și în vacanță, față de cum lucram eu în Spania, probabil nu mai am capacitatea de muncă de odinioară, dar te încadrezi la mersul de aici. Degeaba vrei să mergi cu 150 km la oră, dacă mergi tot pe drum de țară și așa este și în economie.

Nu funcționează la fel toate lucrurile. Românii trebuie să revină cu nervii pregătiți pentru că aici este o țară ca și după război, trebuie reconstruită… Acolo locurile sunt cam ocupate, oamenii au făcut bani, au făcut investiții. Aici sunt locuri goale, domenii în care poți să pleci cu un capital mai mic și să dezvolți ceva”, a precizat Petre Morar.

Continue Reading

Next Level

Cum să ne cunoaştem pe noi înşine dar şi pe ceilalţi

Published

on

NEXT LEVEL. Cele 4 temperamente

Ne uimesc combinațiile de temperamente, iar persoanele cu temperamente total opuse sunt mereu în conflict. Anumite combinații de temperamente sunt complementare, altele sunt la poluri opuse, combinații potrivite sau mai puțin potrivite se pot observa la nivelul unei singure persoane. Temperamentul vă poate apropia sau îndepărta de cineva. Diferenţele dintre oameni pot naște conflicte sau pot da sens prieteniilor de lungă durată.

Orice persoană se încadrează în una din cele patru categorii de temperamente sau în combinaţii dintre acestea: coleric, sangvinic, melancolic și flegmatic. Astfel, pentru a înţelege mai bine reacţiile fiecăruia în anumite situaţii, modul de a acţiona sau de a soluționa o situație ține de felul în care filtrăm evenimentele, problemele şi provocările. Este eficient și necesar să cunoaştem categoria din care face parte interlocutorul sau de ce nu, cărei categorii aparținem noi. Cunoașterea tipurilor de temperament este important pentru a aplica modalitatea corectă de abordare a fiecărei relații, pentru ca în final să contribuim la dezvoltarea noastră personală.

Continue Reading

Next Level

Melancolicii au o ciudățenie, află care este

Published

on

Capabili de acțiuni migăloase, analizează cu finețe și multă răbdare

Melancolicii sunt perfecționiști, în general sunt femei și buni meseriași în orice domeniu. Despică firul în patru, le plac culorile și au simț și gust artistic. Sunt inteligenți dar au stima de sine scăzută și nu au încredere în ei. Sunt timizi, ordonați, îngrijiți, planificați, organizați, harnici, economi dar și zgârciți. Sunt cumpătați.

Se bucură în interior, emoțiile și sentimentele se resimt profund în interior. Sunt cei mai puternic introspecți personali. Se atașează de lucruri și au nevoie ca acestea să fie complete și perfecte. Melancolicul este punctual, este cinstit, spune adevărul tot timpul.

Orice lucru de calitate este făcut de un melancolic. Stăpânește meseria sa foarte bine. Nu socializează foarte mult, nu caută popularitatea dar își dorește să fie foarte bun în domeniul său. Melancolicul caută detaliile, este mai timid, mai tăcut, este mai atent. Sunt ușor de recunoscut, au nevoie de informație în ordine, vor să știe exactități.

Continue Reading
Advertisement
dec 8, 2019 - Du
Alba Iulia, RO
2°C
cer fragmentat
cer fragmentat
3 m/s, ESE
80%
764.32 mmHg
dum12/08 lun12/09 mar12/10 mie12/11 joi12/12
cer fragmentat
2/1°C
cer acoperit de nori
5/2°C
cer fragmentat
4/4°C
cer fragmentat
5/2°C
nori împrăștiați
3/3°C

Next Level

Facebook

Ultimele comentarii

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Cele mai accesate