Connect with us

Next Level

România e plină de flegmatici, ești unul dintre ei?

Published

on

Flegmaticul trece mai ușor prin greutăți

Flegmaticii au calități remarcabile, sunt echilibrați, împăciuitori, liniștiți, stabili, calmi, își pot liniști colegii și prietenii. Se pricepe la toate, găsesc soluția cea mai simplă. Valoarea cea mai importantă este echilibrul. Sunt prietenoși, modești, simpli, ascultă și înțeleg oamenii. Nu se entuziasmează. O muncă repetitivă pentru ei este relaxare. Flegmaticii fac calcule matematice dificile rapid, în minte. Au un umor sec.

Este primitor, ospitalier. Este deștept, calm, acceptă munca fără se se plictisească, aduce echilibru în orice domeniu, dar trebuie convins pentru a face ceva. Flegmaticul execută sarcini, vrea să fie de ajutor și nu ține să fie în față, să fie expus. ”Deoarece sunt mulți flegmatici în România, noi ducem mai ușor greul”. Nu-i plac schimbările, la el funcționează cuvintele ”doar îmbunătățim puțin”. Îi motivăm dacă le apreciem calitățile, se simt nesiguri și au nevoie de încurajare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia