Connect with us

Actualitate

S-A DESCHIS MAGAZINUL JYSK IN SEBEȘ

Published

on

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, inaugurează cel de-al 50-lea magazin din țară în Sebeș

Odată cu deschiderea JYSK Sebeș, compania noastră ajunge la 50 de magazine JYSK în țară, lucru de care suntem foarte mândri. Cu această ocazie vom avea atât oferte speciale de deschidere în magazinul JYSK Sebeș, cât și o campanie națională cu oferte foarte bune, prin care să marcăm inaugurarea celui de-al 50-lea magazin.

Pentru că este un moment important pentru noi, l-am invitat la deschiderea din Sebeș și pe Alex Bologa, unul dintre sportivii paralimpici pe care JYSK îi susține și care în vara acestui an a câștigat titlul de campion european la Campionatul European de Judo pentru nevăzători.

Alex a tăiat panglica în ziua deschiderii și a da startul petrecerii de deschidere, o petrecere la care foarte multi locuitori din Alba au avut parte de surprize, cadouri și oferte de până la 75%”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Adresa magazinului : strada Augustin Bena nr. 88, Sebeş

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia