Connect with us

Actualitate

S-a redeschis autostrada!

Published

on

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cătălin Humor, însoţit de peste 20 de specialişti şi oficiali din cadrul Poliţei Rutiere, au inspectat pe tronsonul închis al autostrăzii Sibiu – Orăştie, între nodurile rutiere Sălişte şi Cunţa, scrie capital.ro

Comisia de Inspecţie Tehnică, împreună cu reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere, au inspectat lucrările executate pe sectorul cuprins între km 60+500 – km 60+600. De asemenea au fost vizitate şi analizate şi celelalte puncte remediate de pe lotul III. Comisia a constatat că sunt îndeplinite condiţiile necesare deschiderii traficului rutier în deplină siguranţă”, se menţionează într-un comunicat de presă. (Sursa: evz.ro)

Directorul general al CNADR Cătălin Homor, a declarat că finalizarea cu succes a acestui proiect, în regie proprie, arată că instituţia trebuie să continue să îşi pregătească proiectele, să îşi stabilească foarte clar procedurile şi să îşi asume deciziile pe astfel de lucrări. Circulaţia tronsonul între Sălişte şi Cunţa, a fost oprită la începutul lunii septembrie 2015, la numai 10 luni de la inaugurare, după ce s-au constatat fisuri adânci în asfalt. Acest lot, d, face acum obiectul unei anchete penale, fiindcă a fost pusă în pericol siguranţa traficului rutier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia