Connect with us

Actualitate

S-a semnat contractul pentru livrarea celor 13 autobuze electrice, care sunt achiziționate de Alba Iulia

Published

on

autobuze electrice alba iulia

Licitația a fost câștigată de o companie din Cehia, care va furniza 13 autobuze electrice, 13 stații de încărcare lentă și 4 stații de încărcare rapidă.

Este un prim pas spre eficientizarea transportului public de persoane la nivelul municipiului și, reducerea subvenției plătită de municipalitate, dar și începutul de drum spre mobilitatea urbană reală în Alba Iulia.

Cu bucurie vă anunț că am semnat contractul pentru livrarea celor 13 autobuze electrice, care sunt achiziționate de Alba Iulia printr-un proiect european.

Șofer din Argentina conduce autobuzele electrice din Cluj-Napoca

Licitația a fost câștigată de o companie din Cehia, care va furniza 13 autobuze electrice, 13 stații de încărcare lentă și 4 stații de încărcare rapidă, în valoare de 34.221.733,00 lei fără TVA.

Achiziția publică a fost organizată centralizat de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de lider de parteneriat în numele a patru unități administrativ teritoriale din România, printre care și Alba Iulia.

S-a redeschis Bazinul de înot din Blaj

Autobuzele vor fi echipate cu tehnologii avansate, sisteme de supraveghere video, atât în interior cât și în exterior, sisteme de informare călători, sistem de contorizare călători și alte noi tehnologii, anunță primarul Gabriel Pleșa.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia