Connect with us

Actualitate

S-a suplimentat bugetul pentru „Casa verde”

Published

on

Directorul APM Alba, Nicolae Pienar, a spus că marți, la închiderea programului, a rămas suma de 168.000 de lei, însă aceasta a fost suplimentată

Deși în alte județe au fost probleme, se pare că în Alba oamenii și-au păstrat calmul și au așteptat cu răbdare la coada imensă care s-a format începând cu duminică. Peste 200 de persoane erau, luni dimineața, în fața APM Alba și au așteptat, în frig, să-și depună dosarele de finanțare pentru programul Casa Verde. Prin Programul „Casa Verde”, populaţia şi persoanele juridice pot beneficia de finanţare prin Administraţia Fondului pentru Mediu pentru instalarea, înlocuirea sau completarea sistemelor de încălzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabilă. Bugetul alocat pentru întreaga ţară este de 94 de milioane de lei, din care 60 de milioane sunt destinate populaţiei şi 34 de milioane persoanelor juridice.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia