Connect with us

Actualitate

S-au ales viceprimarii la Alba Iulia

Published

on

Noua majoritate din Consiliul Local Alba Iulia

Echipa de conducere a Primăriei Alba Iulia este de vineri completă prin votarea celor doi viceprimari: Emil Popescu (USR PLUS) și Marius Filimon (PNL).

Votul de vineri încheie consultările și discuțiile pe care le-am avut pentru formarea unei majorități care să susțină proiectele importante pentru dezvoltarea orașului. Am început cu o consultare a cetățenilor, prima de acest fel din România, în cadrul căreia i-am întrebat pe albaiulieni cu cine consideră că ar trebui să formăm majoritatea din Consiliul Local.

Gabriel Plesa Alba Iulia
Gabriel Pleșa

Ulterior am avut discuții cu partidele politice care au intrat în Consiliul Local, dar și cu consilierul independent, iar în final am ajuns să formăm o majoritate USR PLUS și PNL. Aceasta a fost și dorința albaiulienilor exprimată prin sondajele din stradă și on-line.

Modelul declarației pe propria răspundere și de angajator. Download PDF

Vă asigur că noua majoritate are ca scop susținerea proiectelor de care Alba Iulia are nevoie și va respecta principiile pentru care am primit votul și încrederea albaiulienilor: interesul cetățeanului, respectarea legii și impunerea meritocrației în administrația locală.

Avem mult de lucru, sunt multe probleme pe care mi le-ați sesizat de la început mandatului și sunt multe nemulțumiri, dar sunt sigur că împreună cu noii mei colegi, Emil Popescu și Marius Filimon, vom reuși să schimbăm Alba Iulia în BINE!

SONDAJ Alba Carolina TV: alegerile pentru SENAT din 6 DECEMBRIE 2020

De luni noii viceprimari vor fi în Primărie și nu ezitați să îi abordați, atât pe ei, cât și pe mine, atunci când aveți o problemă pe care o pot rezolva primarul și viceprimarii voștri.

SONDAJ Alba Carolina TV: alege pentru CAMERA DEPUTAȚILOR din 6 DECEMBRIE 2020

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și sunt oricând la dispoziția dumneavoastră!

Așa să ne-ajute Dumnezeu!

Primar Gabriel Pleșa.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia