Connect with us

Actualitate

Salariul net a crescut cu 18 lei

Published

on

Institutul Național de Statistică a transmis că salariul mediu nominal net a crescut în septembrie cu 18 lei față de luna precendentă

Valorile cele mai mari ale câștigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în extracția petrolului brut și a gazelor naturale (5.737 lei), iar cele mai mici în hoteluri și restaurante (1.265 lei). Comparativ cu luna septembrie a anului precedent, câștigul salarial mediu nominal net a crescut cu 14,2%. Indicele câștigului salarial real față de aceeași perioadă a anului precedent a fost de 114,9%. Indicele câștigului salarial real a fost de 101,0% pentru luna septembrie 2016 față de luna precedentă. Față de luna octombrie 1990, indicele câștigului salarial a fost de 159,9%, cu 1,5 puncte procentuale mai mare față de cel înregistrat în luna august 2016„, informează INS. (Sursa agerpres.ro)

În luna septembrie 2016, în majoritatea activităților din sectorul economic, nivelul câștigului salarial mediu net a fost mai mare față de luna august 2016.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia