Connect with us

Actualitate

Școala de vacanță a Academiei Române – Alexandru Florin Popa si Rodica Baruța

Published

on

Alba-Iulia pe harta olimpiadelor naționale

Municipiul nostru a fost foarte bine reprezentat la Olimpiada Națională de Chimie de către Alexandru Florin Popa, elev al Colegiului Horea, Cloșca și Crișan, sub îndrumarea doamnei profesoare Rodica Băruță.

Alexandru Popa a avut ocazia să fie selectat să participe la Școala de vacanță a Academiei Române, alături de alți 13 elevi din toată țara,olimpici și aceștia la rândul lor.

Acesta, de-a lungul timpului a mai cochetat cu olimpiadele naționale, începând chiar din Școala Gimnazială, mai exact clasa a-VI-a. Pregătirea pentru aceste olimpiade se desfășoară pe perioada unui întreg an.

Cadrul didactic care l-a pregătit pe Alexandru pentru olimpiadă,doamna profesoară Rodica Băruță, ne-a mărturisit că diploma acestuia aduce județului nostru o responsabilitate foarte mare și anume aceea a organizării următoarei etape a Olimpiadei de Chimie, faza națională. Tradiția fiind ca județul care câștigă olimpiada să fie gazda acesteia în anul ce urmează.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia