Connect with us

Actualitate

ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA ȘCOALA MIHAI EMINESCU ALBA IULIA

Published

on

mihai-eminescu-scoala

ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA ȘCOALA MIHAI EMINESCU ALBA IULIA

Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” și-a deschis larg porțile pentru a primi vizitatorii, mici și mari, părinți, bunici, copii, elevi și foști elevi, toți cei care au dorit să-i treacă pragul, iar elevii și cadrele didactice și-au deschis sufletele în întâmpinarea oaspeților. Evenimentul s-a adresat în special părinților care doresc să-și înscrie copiii in clasa pregătitoare, dar și actualilor preșcolari – școlarii de mâine, membrilor comunității și tuturor celor dornici să vadă sau să revadă această școală.

mihai-eminescu-elevi

Activitățile diverse au cuprins ateliere practice, în care elevii, împreună cu părinții sau individual au realizat diverse materiale (mărțișoare, pictură pe sticlă sau lut, modelaj), activități demonstrative interdisciplinare, experimente și expoziții cu lucrările micilor artiști, competiții sportive.

copii-mihai-eminescu

copii-mihai-eminescu

Elevii claselor a IV-a au colaborat frumos în ”Carnavalul personajelor de povești”. Elevii din clasele a VIII-a au participat la proiectul de orientare școlară și profesională ”Meseria de părinte, părinți cu meserii”- în cadrul căruia au fost informați în legătură cu meserii în domeniul militar, medical, juridic sau antreprenoriat.

mihai-eminescu-scoala

Au participat la demonstraţii de prim ajutor, cu sprijinul SMURD, la competiții sportive etc. Corul ”Speranța” a întreținut atmosfera plăcută pe holurile școlii. Tot aici au fost organizate expoziții intitulate: ”Mesaje pentru viitor” -colaje, ”Toți elevii au talent”, ”Interculturalitate lingvistică”.

elevi-mihai-eminescu

elevi-mihai-eminescu

Atmosfera pozitivă și plină de entuziasm i-a molipsit pe toți participanții la această amplă activitate. Astfel, pentru câteva ore, indifferent de vârstă, toți participanții au trait experiența minunată de a fi elevi.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate