Connect with us

Actualitate

Scrisoarea care-l ”incriminează” pe Dîrzu, trimisă la membrii PSD. Analfabetism VS manipulare

Published

on

scrisoare psd dirzu alba

O scrisoare DUBIOASĂ, a fost trimisă de la sediul PSD Alba membrilor din județ

Această scrisoare a fost expediată în două tranșe, înainte și după alegerile parlamentare, având ca scop clar, dezbinarea partidului.

Scrisorile au fost expediate prin Poșta Română, destinatarii având surpriza de a primi această surpriză chiar la locul de muncă iar alții în cutia poștală de acasă, la domiciliu.

Să fie o farsă sau cineva se ocupă de lucruri slabe? Vorba unui membru PSD.

Primarii PSD și cei ce au ceva de spus în Partidul Social Democrat Alba, au primit această scrisoare din partea unui anonim. Acest anonim poate fi… oricine.

Unii spun că ar fi unul dintre pretendenții la șefia partidului și care vrea neapărat să-l elimine cu orice preț pe fostul președinte al organizației de partid de pe lista candidaților la conducerea organizației.

Alții spun că scrisoarea ar putea fi scrisă și trimisă chiar de un simplu membru de partid care o fi având ceva de împărțit cu Ioan Dîrzu, un nemulțumit.

Dar această scrisoare poate fi și o cacialma, un joc murdar împotriva unei persoane, unui candidat la șefia PSD Alba. A fost scrisă intenționat agramat, cu greșeli de ortografie și de exprimare, tocmai pentru a dovedi incultura unuia care poate ajunge în locul lui Ioan Dîrzu, ca și cum ar fi fost scrisă scrisoarea de unul fără școală și care vrea președinția organizației.

Lista celor 11 „salvatori” ai PSD Alba

Totuși, cine ar avea curajul și ar putea să se folosească și să trimită o scrisoare în numele unei organizații de partid? Doar o minte diabolică.

scrisoare organizatia psd alba

La prima vedere am crede că cel ce a scris această scrisoare e un incult, unul care o fi de la țară (nu că nu ar fi oameni deștepți și cu școală și acolo) dar oare să fie chiar așa?

De ce pe plic la destinatar, a scris foarte corect și cu diacritice iar în scrisoare a avut cu totul un alt stil? Asta demonstrează că scriitorul e școlat și că a vrut să scrie intenționat scrisoarea ca unul care nu are școală.

Ce e sigur e că cine a scris această ”scrisoare de dragoste” face parte din PSD Alba, altfel nu ar fi știut atât de multe lucruri despre cei pe care îi incriminează.

Județul Alba, în TOPUL ȘOMERILOR înregistraţi

Noi românii, avem o parte a inimii ce răspunde mai bine în asentimentul celui blamat și lovit, ca urmare această scrisoare poate fi o TEHNICĂ DE MANIPULARE, scrisă de un MANIPULATOR EMOȚIONAL.

scrisoare psd alba
Scrisoare pentru membrii PSD Alba

Am șters celălalte persoane pomenite în scrisoare, lăsând doar personajul secundar, pe Ioan Dîrzu. Personajul principal consider că e MANIPULATORUL EMOȚIONAL, adică cel ce a scris această scrisoare.

Această scrisoare are menirea de a-l ridica pe fostul președinte Ioan Dîrzu, nicidecum să-l incrimineze.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia