Connect with us

Actualitate

Se caută îngrijitoare în cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud. Concurs

Published

on

aiud

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 12.02.2021, ora 14:00

Primăria Municipiului Aiud, județul Alba organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual vacant, cu normă întreagă, de îngrijitoare din cadrul Direcției de Asistență Socială a municipiului Aiud, Compartiment Creșă din subordinea Consiliului Local al municipiului Aiud.

Pârtia de schi Vârtop – Arieșeni. Tarife, cazare, instructori, starea pârtiilor. Costuri totale pe zi

Condiții de desfășurare a concursului:

Data, ora și locul desfășurării probei scrise: 24.02.2021, ora 10:00 – sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu;

Data și locul desfășurării interviului: 01.03.2021 – sediul Primăriei Municipiului Aiud, sala Ion I.C.Brătianu.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 12.02.2021, ora 14:00 la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Condițiile de participare şi condițiile de desfășurare a concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relații suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Aiud, situată în Aiud, str. Cuza Vodă, nr. 1, telefon 0258 861310 interior 1013 /fax 0258 861280, e-mail: [email protected], precum și de pe site-ul instituției: www.aiud.ro. Persoana de contact: Morar Angela, consilier în cadrul Biroului Resurse Umane, Control Intern.

.

Birou Comunicare și Relații Publice

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia