Connect with us

Actualitate

Se redeschid târgurile de animale

Published

on

cristian pasca florin citu

Primarul a anunțat redeschiderea după o întâlnire cu premierul Florin Cîțu, aflat azi într-o vizită de lucru în județul Alba

Primarul orașului Câmpeni, Cristian Dan Pașca, ne-a anunțat azi că începând cu luna iulie 2021, toate târgurile de animale se vor redeschide.

”Se vor redeschide, începând cu luna iulie 2021, toate târgurile de animale. Mă bucur că demersurile mele și ale celorlalți colegi primari din Apuseni au dat rezultat. Acest lucru înseamnă că drumurile noastre la București au fost de folos moților. Bineînțeles, târgurile de animale vor trebuie să respecte toate regulile impuse de legile în vigoare dar și măsurile impuse la nivel național pentru prevenirea și răspândirea virusului COVID – 19, a anuțat primarul Cristian Pașca.

SONDAJ: Cine considerați că sunt resposabili de starea actuală a gunoiul menajer din Alba Iulia și județul Alba

La întâlnirea de astăzi au mai fost prezenți: ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, europarlamentarii Mircea Hava și Rareş Bogdan, senatorul Sorin Bumb, deputatul Florin Roman, primarul municipiului Cluj, Emil Boc și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Găsiți asemănări între fotografii. Parlamentarii PSD pe o bicicletă

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia