Connect with us

Actualitate

În serviciul comunităţii, de Crăciun

Published

on

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor fi la datorie, în serviciul comunității, în perioada Crăciunului, pentru asigurarea ordinii și siguranţei publice, protejarea patrimoniului și a drepturilor cetăţenilor


Peste 130 de poliţişti, suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi vor interveni rapid la sesizările privind comiterea unor fapte antisociale. Din totalul poliţiştilor, 85 sunt de la structurile de ordine publică, 30 sunt poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: investigaţii criminale, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase. Pentru desfășurarea activităților de menținere a ordinii și liniștii publice, a celor de prevenire a evenimentelor rutiere negative și asigurare a fluenței traficului rutier, polițiștii vor folosi zilnic, 50 de autospeciale și 12 aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor. Daca intampinati inegalitati in perioada Craciunului si nu numai în caz de nevoie, nu ezitaţi să apelaţi numărul de urgenţă 112.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia