Connect with us

Actualitate

Sesiunea Științifică Unitate, Continuitate și Independență în Istoria Poporului Român

Published

on

muzeu alba iulia

Vor participa specialiști de la instituții muzeale sau universitare din România

Muzeul Național al Unirii Alba Iulia organizează în perioada 25-26 noiembrie 2021, Sesiunea Științifică Unitate, Continuitate și Independență în Istoria Poporului Român. 103 ani de la Marea Unire (1918 – 2021).

La această manifestare devenită deja tradiție ca să aibă loc în preajma Zilei Naționale a României, vor participa specialiști de la instituții muzeale sau universitare din România (Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Suceava, Iași, București, Sighișoara, Deva, Constanța, Craiova, Zalău, Piatra-Neamț, Satu Mare și Alba Iulia) dar și din străinătate (Serbia, Polonia, Suedia, USA, Ucraina și Brazilia).

PROGRAMUL ZILEI de 1 DECEMBRIE 2021, la Alba Iulia, de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI. Transmise LIVE

Lucrările conferinței, care vor fi împărțite în 4 secțiuni, Arheologie, Istorie, Conservare-restaurare și Museikon, se vor desfășura în mediul on-line, putând fi urmărite pe https://www.facebook.com/muzeulnationalaluniriialbaiulia., începând de joi, 25 noiembrie 2021, ora 10:00.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia