Connect with us

Actualitate

Situație controversată la Clubul Sportiv Unirea

Published

on

Sportivii din cadrul Clubului Sportiv Unirea și-au făcut probleme pentru că nu le-au mai fost prelungite cererile de comodat prin care li se dădea voie să folosească sălile de antrenament și pista pentru altetism

Printr-o sesizare aceștia au fost informați în urmă cu două săptămâni că vor fi nevoiți să predea sălile de antrenament. Sportivi din cadrul Federației Române de Powerlifting spun că nu știu ce vor face dacă evacuarea se va concretiza și că urmează un nou campionat mondial pentru ei. Reprezentanții Primăriei vin cu o liniștire pentru sportivi și spun că se vor încheia noi contracte de comodat după înființarea Clubului Municipal Unirea Alba Iulia, astfel că nu este nimeni dat afară. Cert este că sportivii care se antrenează de ani de zile îîn condiții nu tocmai optime spun că nu vor pleca atât de simplu și că vor lupta conform legii, în cazul în care vor fi totuși nevoiți să plece din săli. În contractul de comodat erau date spre folosință  pista de atletism, sala de haltere, atelierul şi alte obiecte aferente.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia