Connect with us

Actualitate

Soluție pentru autostradă

Published

on

CNADNR a găsit soluția pentru lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu. Marți 9 august, CNADNR a avizat repararea lotului 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu și a prezentat soluția aferentă

Refacerea celor 200 de metri de autostradă demolați între Cunța și Săliște se va face prin realizarea a peste 800 de metri de ”tranșei drenante”, menite să scoată apa din fundația autostrăzii. Acestea vor avea o adâncime de șapte metri pe două nivele, iar la capătul tranșeilor se vor realiza cămine de vizitare. Acestea vor fi conectate între ele de un sistem complex de drenuri menite să scoată apa din fundația autostrăzii și să asigure o umiditate constantă la metri buni sub aceasta. Peste acest sistem de drenaj se va reface corpul autostrăzii. Baza rambleului urmează să fie realizată dintr-un strat de piatră spartă, armat cu geogrile (un fel de țesătură rezistentă). Grosimea stratului de piatră urmează să fie de 1,5 metri. Autostrada Sibiu – Orăștie, lotul 3, va împlini în septembrie un an de când a fost închisă traficului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia