Connect with us

Actualitate

Spectacolul „Zulenka”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Published

on

teatru alba iulia

În 1 septembrie, de la orele 19.00, în curtea teatrului, la 68 de ani de existență a Teatrului de Păpuși Prichindel Alba Iulia.

Mascota teatrului vă va întâmpina cu zâmbetu-i candid, dar și cu baloane colorate.

Înființat la 1 septembrie în anul 1952, teatrul a realizat de-a lungul timpului proiecte frumoase, pe care le-a prezentat copiilor din țară și din străinătate. La împlinirea destinului estetic al teatrului au participat, de-a lungul timpului, actori, importanți regizori, scenografi și compozitori, având ca obiectiv principal de activitate producerea și prezentarea de spectacole pentru copii, impregnate cu un puternic caracter educativ.

Sondaj AlbaCarolinaTV: Alege viitorul primar al municipiului Alba Iulia

Astfel, povești minunate, cu personaje simpatice, care au prins viață în mâinile actorilor teatrului, ateliere și lecții de teatru precum și Festivalul Internațional de teatru Povești au oferit spectatorilor momente unice.

Participarea la numeroase festivaluri naționale și internaționale a dus la consolidarea imaginii teatrului, ca instituție de profil profesionistă, care poate susține pe orice scenă, de oriunde, spectacole de teatru de înaltă ținută artistică. Dovadă în acest sens stau numeroasele premii obținute la aceste festivaluri la care am fost invitați sau la care am fost selecționați.

teatrul de papusi prichindel

Evoluția teatrului a constat și în transformarea clădirii pe parcursul anilor, ajungând astfel în anul 2020 să avem un teatru nou, modern, frumos, elegant, atrăgător, cu personalitate.

Sondaj AlbaCarolinaTV: Alege viitorul președinte al Consiliului Județean Alba

Dincolo de întreg aspectul frumos și elegant pe care l-a îmbrăcat clădirea și spațiile interioare, noul teatru beneficiază acum și de o curte primitoare, frumos pavată, care, iată, a devenit scena unui teatru în aer liber în această perioadă.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia