Connect with us

Actualitate

Stadiul autostrăzii Sebeș – Turda

Published

on

Imaginile sunt filmate cu o dronă și arată stadiul lucrărilor pe autostrada Sebeș- Turda

CNADNR și-a asumat faptul că până la finalul lunii septembrie va reda traficului lotul trei al autostrăzii Sibiu – Orăștie, acolo unde s-a demolat efectiv o bucată din drum. Cei de la Asociația Pro Infrastructura au realizat luni, 22 august, o filmare video din aer cu ajutorul unei drone mobile, filmare care arată în ce stadiu sunt lucrările efectuate de CNADNR.

Redeschiderea lotului 3 a autostrazii A1 Orăștie-Sibiu trebuie sa reprezinte o prioritate in vederea reducerii gradului de risc a participantilor la trafic pe sectorul de drum Cunța-Saliste. CNADNR si-a asumat un termen destul optimist (30 septembrie), pe care speram sa il respecte. Daca vor mai fi constatate si alte deficiente pe acest lot de autostrada dupa refacerea celor 220 metri, este preferabil ca ele sa fie remediate ‘sub trafic’, cu restrictiile corespunzatoare aferente pentru garantarea unui grad acceptabil de siguranta a circulatiei”, au scris reprezentanții asociației Pro Infrastructura. (Sursa: facebook.com)

Imaginile arată clar că lucrările la auostrada Sebeș-Turda, sunt departe de a fi gata.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia