Connect with us

Suflet de român

Suflet de român Cristian Covaciu, dir. gen. IPEC

Published

on

”Sunt un român cu minte de român”

O afacere de familie înființată în anul 1990, a ajuns, în prezent, printre cele mai mari societăți din lume din domeniul ceramicii. Cristian Covaciu a fost șef de promoție în cadrul Facultății de Tehnologie Chimică din Timișoara, a devenit asistent universitar și a predat cuptoare în industria silicaților.

A construit un cuptor care s-a prăbușit după prima ardere, dar nu a renunțat și a luat-o de la capăt, până a reușit. A știut ceea ce trebuie să facă și a muncit constant. Începuturile sale ca și om de afaceri au pornit cu o mașină Dacia, cu care a făcut naveta și primii bani i-a câștigat din distribuție. A renunțat la postul din sistemul de stat pentru a muncii în sistemul privat. ”Bunica îmi spunea: ai renunțat de la a fi domn, să te bagi slugă la angajați. A fost o decizie pe care aș lua-o din nou și nu o regret”. Primele rezultate notabile pe plan financiar le-a obținut cu ajutorul cuptoarelor pe care le-a construit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia