Connect with us

Eveniment

SUSȚINERE CU CONSECINȚE

Published

on

Ion Dumitrel a fost ales, marți, președinte al Consiliului Județean Alba cu 23 de voturi, în vreme ce candidatul propus de PSD, Radu Călin, a obținut 8 voturi (doar din partea PSD)

Potrivit conducerii centrale a ALDE, cei trei consilieri – Gheorghe Feneşer, Ioan Uţiu şi Ladislau Koble –au fost daţi afară din partid pentru că nu au respectat viziunea ALDE referitoare la înţelegerile din teritoriu.

„Conducerea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor a decis astăzi (n.a. marți) excluderea din partid a celor trei consilieri judeţeni ai filialei ALDE Alba, care au votat susţinerea candidatului PNL în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Alba”, potrivit unui comunicat de presă.

Locurile celor excluși vor fi ocupate de alți membri ai ALDE: ocupantul locului patru pe lista ALDE la Consiliul Județean Alba este Cosmin Arion, din Alba Iulia (ocupația avocat, profesia jurist), acesta fiind urmat de Ion Marincaș, din Alba Iulia (profesia jurist, ocupația mediator), respectiv de Alin Viorel Jidvean, din Blaj (profesia jurist, ocupația avocat).

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia