Connect with us

Actualitate

TÂRG DE ADOPȚII PENTRU CĂȚEI

Published

on

Peste 20 de puiuți de cățel își așteaptă stăpâni iubitori în cadrul unei noi acțiuni de salvări organizată de Asociația Arche Noah Transilvania și Primăria Municipiului Alba Iulia.

Cățelușii pot fi admirați și luați acasă în data de 8 septembrie, între orele 13.00 – 18.00, într-un spațiu amenajat pe platoul dintre Piața Cetății și Traseul celor Trei Fortificații (lângă Poarta a III-a a Cetății) în cadrul Târgului de Adopții pentru pui de căței metiș.

”O parte dintre sufletele care ne fac viața mai bună, vor fi prezente vineri la târgul de adopții.

Vă așteptăm cu mic cu mare să discutăm despre situația câinilor pe care nimeni nu-i vrea pe stradă, pentru a schimba idei, pentru a adopta, pentru a contribui cu ceva la schimbare. Toți cățeii au carnet de sănătate cu deparazitări și vaccinuri la zi, așadar sunt apți sa ajungă la tine acasă. Vino sa-i iei!!!”, este mesajul transmis de unul dintre voluntarii asociației.

Târgul nu este unicul de acest gen desfășurat în Alba Iulia. Mulți dintre cățeii abandonați ajung să fie adoptați în străinătate, dar și în județul nostru și zone limitrofe.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Actualitate

Zăpadă și frig la munte. Cum se descurcă autoritățile locale

Published

on

Poiana Vadului, deszăpezită

Administrația locală din Poiana Vadului nu a fost luată prin surprindere de zăpada căzută în ultimele zile. Primarul comunei, Beniamin Toader a acționat cu promptitudine, astfel că, drumurile nu au fost blocate de stratul gros de omăt așternut.

În județul Alba s-a așternut deja zăpada, iar meteorologii anunță că se păstrează vremea rece în toate zonele de munte. Drumarii sunt pregătiți să acționează cu utilaje de deszăpezire și recomandă șoferilor să circule cu prudență pe șosele, să aibă mașinile pregătite de iarnă, să păstreze distanța regulamentară față de autoturismul din față. Prognoza meteo pentru perioada următoare anunță ninsori și temperaturi scăzute la munte.

Continue Reading

Actualitate

VIDEO:Ninge puternic la munte

Published

on

ninge-apuseni-poiana-vadului

Mireasa iernii a sosit în Munţii Apuseni.

Poiana Vadului se află sub binecuvântarea zăpezii. Ninge, ninge ca-n poveşti!

Utilajele de dezăpezit au început de aseară să cureţe drumurile din comună iar zăpada a continuat să cadă toată noaptea.

În timp ce copiii se bucură de zapada acestei ierni, edilii si drumarii zonelor de munte nu au somn şi-şi fac griji pentru ceea ce va urma în perioada următoare.

Vezi şi Fapt istoric petrecut în seara de 1 decembrie 2019

Sete de alb, de zăpadă albastră şi de stele căzătoare. Un dor de miros de brad şi de portocale decojite pe jumătate. Suflet de colind strivit de clopoţei în liniştea pământie a nopţilor de decembrie. Paşi de Moş Crăciun pierduţi în zăpadă până-n dreptul uşii încordate de frig… A venit, a venit iarna!

Continue Reading

Actualitate

Cum se desfășoară ședințele de Consiliu Local: Alexandru Cristorian, jurnalist și Mihail David, președinte Plus Alba

Published

on

”În consiliul local se joacă o piesă de teatru”

”Sunt oameni care au condus orașul acesta mai mult decât Ceaușescu a condus România. În lipsa unei schimbări, nu avem termen de comparație, suntem în faza în care nu avem cu ce să comparăm administrația locală. Este același comportament, sunt aceleași metehne și asistăm la același sistem de vot. Avem un Guvern care, la mai bine de o lună, a rămas cu promisiunile la stadiul de promisiune”, a afirmat jurnalistul Alexandru Cristorian.

”În Consiliul Local se joacă o piesă de teatru. Lucrurile în C.L. și modul cum se votează sunt evidente, acolo se intră pur și simplu și se repetă votul. Să revenim cu picioarele pe pământ, să identificăm problemele administrației. Administrația tratează cu indiferență problema cetățeanului. Lefegii au în spatele lor niște legiuni de alegători,” a subliniat Andrei Barbu, moderatorul emisiunii Fapte și Vorbe.

Continue Reading
Advertisement
dec 5, 2019 - Jo
Alba Iulia, RO
-4°C
ceață
ceață
2 m/s, W
92%
771.07 mmHg
joi12/05 vin12/06 sam12/07 dum12/08 lun12/09
cer senin
-3/-4°C
cer senin
1/-1°C
cer acoperit de nori
3/3°C
cer acoperit de nori
6/2°C
ploaie
7/3°C

Next Level

Facebook

Ultimele comentarii

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Cele mai accesate