Connect with us

Actualitate

Târg de mărţişoare în şcolile din comuna Meteş

Published

on

metes martisor

Târg de mărţişoare în şcolile din comuna Meteş

Mărţişorul este simbolul primăverii, al optimismului şi al preţuirii. Munca elevilor din ciclul primar, de la Scolile din comuna Metes a fost rasplatita astazi in cadrul evenimentului ‘’Targ al Martisorului’’.

Este primul an în care elevii din clasele primare ale şcolilor din comuna Meteş au confecţionat mărţisoare, care au fost puse spre vânzare.

metes martisor

metes martisor

metes martisor

metes martisor

 

Primarul comunei Metes, Dan Cosmin Opruta, alaturi de viceprimarul comunei Dan Sanzaiana, au vizitat toate scolile din comuna si au cumparat martisoare de la copii, pe care le-au daruit, ulterior doamnelor si domnisoarelor prezente, in cele 4 scoli.

Adevarate opere de arta, martisoarele au fost expuse in holurile şcolilor din Tăuţi, Ampoiţa, Presaca Ampoiului şi Metes.

„Ma bucur ca, actiunea ‘’Martisorul’’ de astazi a adus un zambet pe fata copiilor, dar si a celor prezenti la eveniment. Banii pe mărţişoare le-au rasplatit copiilor munca depusă. Cu aceasta ocazie le doresc doamnelor si domnisoarelor de 1 Martie – ‘’O primavara frumoasa!”, a declarat primarul comunei Meteş, Dan Cosmin Opruţa.

Alin Tomuș, Dorin Serdean, Mircea Trif si Dorin Pocol la REAL RISC

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia