targ-turism-rural-albacActualitate Turism 

Târgul Național de Turism Rural Albac 2018

Cel mai mare târg de promovare a turismului rural din România, la ediția a XIV-a.

Târgul Naţional de Turism Rural a fost deschisă oficial, la ora 10,00, cu un ceremonial religios urmat de arborarea şi sfinţirea Drapelului României Pentru reprezentanţii din turism la nivel regional şi naţional, fost bun prilej de întâlnire: agenţii de turism, unităţi de cazare, operatori de servicii turistice, dar şi reprezentanţi ai unor unități administrativ teritoriale cu potenţial în ceea ce priveşte turismul rural.

Vezi şi: TÂRGUL DE TURISM RURAL DE LA ALBAC – 2017

La Centrul de Informare Turistică din Albac a avut loc un vernisajul expoziţiei de artă fotografică denumită „Timp străvechi iar cei ce au dorit să afle oferta turistică și agroturistică, au avut posibilitatea să discute direct cu pensiunile aflate la târg, pensiuni din zona munţilor Apuseni. targ-albac Târgul Naţional de Turism Rural de la Albac este unicul târg de turism rural din Transilvania, fiind cel mai longeviv şi important din România. Vezi şi: Noi planuri pentru comuna Ciugud

Related posts

2 Thoughts to “Târgul Național de Turism Rural Albac 2018”

 1. Moldovan Eliza

  Superb, superb,superb!
  Am prins din intamplare targul. Eram prin zona si am vazut lume multa. Am oprit si am ascultat “glasul’ tulnicului cum vibreaza muntii.
  Tineti-o tot asa romani dragi!

 2. mota

  Multi expozanti au venit din Moldova, pe langa cei localnici.
  Problema a fost ca nu prea a venit lumea la targ.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: