Connect with us

Actualitate

Sânziana și Pepelea la Teatrul de Păpuși ”Prichindel”

Published

on

teatrul-de-papusi

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” vă invită la un nou spectacol – ”Sânziana și Pepelea”, care face parte din programul România 100.

Se împlinesc 138 de ani de când, retras la Mircești, Vasile Alecsandri scria feeria națională ”Sânziana și Pepelea”. O ironie evidentă la adresa societății de atunci și, după cum veți vedea, chiar de acum, piesa își are farmecul ei tocmai prin această prezentare ”feerică” a faptelor și prin personajele pline de umor, reprezentări ale caracterelor umane.

Este o piesă care, pusă în scenă cu pricepere de Cristian Pepino, se dovedește a fi potrivită spre înțelegere și prezentare atât celor mici, care au împlinit vârsta de 5 ani, cât și celor mari. Ținând cont de ceea ce înseamnă o feerie, putem spune că avem toate ingredientele unui spectacol plin de viață, dar și de învățături: personaje fantastice, decoruri și costume viu colorate și strălucitoare, muzică, magie și aventură.

Așadar, copii, părinți, bunici, educatori și profesori, vă așteptăm la avanpremiera spectacolului ”Sânziana și Pepelea” vineri, 16 februarie 2018 și la premieră – sâmbătă 17 februarie 2018. Ambele spectacole se desfășoară la Casa de Cultură a Studenților, de la orele 11.00, biletele putând fi achiziționate în holul casei de cultură, înainte de spectacol.

teatrul-prichindelul

teatru-prichindel

teatru-SANZIANA-SI-PEPEPLEA

Prețul unui bilet este de 5 lei.

Echipa care a construit acest spectacol este formată din: Cristian Pepino – regia artistică și adaptarea, Raluca Maria Aionițoaie și Remus Alexandru Gabor – scenografia, Levente Szöcs – muzica, Ioana Bogățan, Irina Melnic, Teodora Popa, Cătălina Mihăilă, Viorica Boda, Mădălin Costea, Ramona Benchea Mincu și Tudor Popa – distribuția, Elena Madaras – regia tehnică, Ovidiu Tămășan și Călin Popa – lumini, Florin Andrea – sunet, Mirela Tămășan – croitorie, Răzvan Laszlo și Horia Oarga – mașiniști, Marin Goia – tâmplărie. Manager teatru – Ioana Bogățan.

SANZIANA-SI-PEPELEA

SANZIANA-SI-PEPELEA

Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de cel mai proaspăt spectacol al teatrului nostru.

La Ampoița “Dragobetele sărută fetele”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia