Connect with us

Real Risc

Tehnologia 5G. Ne ajută sau ne distruge?

Published

on

Afectează în principal copiii și produce boli grave

Este tehnologia 5G un pericol pentru oameni și mediul înconjurător sau este un avantaj care ne va ajuta să evoluăm? Cum funcționează tehnologia 5G și care sunt implicațiile acesteia în dezvoltarea caselor și orașelor inteligente? Cât de riscant va fi să folosim tehnologia 5G?

Dacă această tehnologie ne va ajuta să economisim timp în mediul online, ca revers al medaliei, ne va pune sănătatea în pericol? Radiațiile pot cauza boli grave? Oameni de știință, din toată lumea, au afirmat că trebuie luate măsuri urgente pentru reducerea expunerii la câmpul electromagnetic emis de sursele wireless. Acești specialiști au venit cu precizări în privința riscurilor acestei tehnologii asupra sănătății populației, asupra florei și faunei. Scopul real este interconectarea roboților autonomi, a dronelor, camioanelor fără șofer și a altor dispozitive inteligente. Aceste instalații produc ioni pozitivi, iar noi avem nevoie de ioni negativi.

Ionii pozitivi produc mai multe boli, de ordin oncologic, schizofrenic, etc.

Vezi si ÎN SLUJBA BINELUI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia