Connect with us

Actualitate

Test negativ pentru 5 asistente medicale și infirmiere, care au fost depistate la prima testare cu COVID-19

Published

on

corronavirus blaj albacarolinatv

La o nouă testare, asistentele medicale și infirmierele din spitalul din Blaj, au primit rezultat NEGATIV

Toate testele efectuate ieri și astăzi pentru personalul medical și auxiliar de la Spitalul Blaj au fost NEGATIVE! În această situație se află și cele 5 asistente medicale și infirmiere, care au fost depistate la prima testare cu COVID-19 și care, acum, la o nouă testare, au primit rezultat NEGATIV!

Românii se pot verifica digital de Covid 19 ÎN MOD GRATUIT, de acasă

În urma rezultatelor, acestea vor părăsi spitalul în această seară și vor rămâne în izolare la domiciliu, timp de 14 zile.
De asemenea, testul pentru medicul infectat cu COVID-19 a ieșit NEGATIV! Acesta este în stare bună și va continua tratamentul în spital, urmând să fie re-testat în ziua a 12-a și a 13-a de la internare.
Aceste vești confirmă eficiența măsurilor de igienă, distanțare socială și izolare luate la Blaj, dar arată și gradul de responsabilitate al majorității blăjenilor.


Sper să priviți cu înțelegere măsurile suplimentare de siguranță, care au fost luate de Paști și în acest sfârșit de săptămână, și mă bucur că azi, la Blaj, nu există blăjeni infectați cu COVID-19 sau alte cazuri în afara celor tratate la Spitalul Blaj, spital suport pentru cazurile cele mai grave din județ, scrie pe pagina sa de Facebook, primarul Blajului, Gheorghe Rotar.
Top județe cu cele mai multe cazuri de coronavirus. Vezi Alba

Rezultatele testelor de diagnostic pentru COVID19 pot fi pozitive sau negative în funcție de încărcătură virala din proba recoltata. Mai exact, unei persoane pozitive, care a trecut prin boala și i-a fost recoltat în perioada de vindecare, cu siguranță testul iese pozitiv cât încă încărcătura virala este detectabila de către reactivii și echipamentele de laborator, iar după doua zile, cum este cazul de fata, încărcătură virala sa ii scadă, sub pragul detectabil, ne informează Alexandru Sinea – direcor DSP Alba.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia