Connect with us

Actualitate

TOATE școlile și grădinițele se ÎNCHID în Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Câmpeni și Ocna Mureș, cursurile se țin online

Published

on

De MÂINE, din cauza COVID-19, peste 50 de școli se află în scenariul roșu de predare iar cursurile vor fi în sistem online

Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Alba, Dan Cherecheș, anunță că toți elevii din orașul nostru vor învăța de acum de acasă, în sistem online, începând de mâine, 15.10.2020.

Până astăzi, 14 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 164.477 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 122.714 pacienți au fost declarați vindecați.

județul AlbaNr. cazuri confirmate 2862Cazuri noi confirmate 131
persoane infectate cu SARS – CoV

Ca urmare a creșterilor numărului de cazuri COVID-19 în aceste orașe, Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Alba, Dan Cherecheș, anunță că și Alba Iulia va începe de mâine cursurile în sistem online.

De ce premierul Ludovic Orban nu stă în izolare ca tot românul? Premierul se întoarce la Guvern

Această decizie este posibil să aibă efect pentru cel puțin două săptămâni.

În cazul restaurantelor, când incidența este sub 1,5 la mie vor funcționa la capacitate de 50%, iar între 1,5 la mie și 3 la mie, vor funcționa la 30% și până la ora 23:00.

La ora ora 15.30, prefectul județului Alba, Nicolae Albu va susține o conferință de presă pe această temă.

De asemenea, în scenariul roșu, intră Alba Iulia, Sebeș, Câmpeni și Vințu de Jos, care, începând cu data de 15 octombrie, urmează să mute activitățile didactice față în față din cadrul unităților de învățământ în mediul online.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia