Connect with us

Actualitate

Transportatorii protestează la nivel național

Published

on

Reprezentanții transportatorilor se vor întâlni miercuri cu Consiliul Concurenței pentru a discuta problemele legate de tariful de referință

Se pare că în ceea ce privește tarifele RCA, Guvernul nu găsește soluții.

(…) Punctul principal pe care l-am solicitat astăzi la care Guvernul nu are soluție este legat de înghețarea tarifelor la nivelul celor prezentate în raportul Milliman”, a declarat Augustin Hagiu, președintele Federației Operatorilor Români de Transport. (Sursa: agerpres.ro)

Tot reprezentanții transportatorilor anunță că vor protesta, așa cum au promis în toată țara, în 15 septembrie.

“Ne pregătim în continuare pentru protestul din data de 15 septembrie. Nu putem da niciun pas înapoi până nu vedem mâine (miercuri — n.r.) Ordonanța de Urgență. Suntem pregătiți în peste 20 de orașe din țară unde am depus cereri de protest, inclusiv în București. În București ne-a fost aprobat un număr de 5.000 de autovehicule, cu toate că noi am cerut 20.000 la acele două puncte, Guvern și Parlament. Ni s-a aprobat numai la Guvernul României. În toată țara vor fi 100.000 de mașini”, a precizat reprezentantul COTAR, Vasile Ștefănescu (Sursa: agerpes.ro)

Transportatorii au protestat de mai multe ori, inclusiv în Alba, unde au îngreunat traficul pe DN1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia