Connect with us

Actualitate

Transportatorii vor claxona în semn de protest

Published

on

Transportatorii din România pregătesc un protest la nivel naţional în perioada 14-15 septembrie, din cauza creşterii accentuate a tarifelor RCA

După aproape un an de negocieri cu reprezentanţi ai Guvernului şi ai Autorităţii de Supraveghere Financiară, pe fondul creşterii tarifelor RCA până la 20.000 de lei pe an, nemulţumirile transportatorilor au crescut pentru că nu s-a ajuns la un compromis. Transportatorii cheamă toţi participanţii la trafic să participe la un protest naţional, prin oprirea totală a activităţii, fiind invitaţi la această formă de protest inclusiv cetăţenii persoane fizice cu autoturisme propietate personală, care sunt nemultumiţi de valoarea RCA. În Bucuresti, posesorii de automobile, care vor trece, zilnic, prin faţa clădirii Guvernului şi a ASF, între orele 9-17, sunt sfătuiţi să claxoneze în semn de protest începând în data de 16 august.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia