Connect with us

Creştinism

”Trebuie să răbdăm până la capăt”

Published

on

Miracolul Creștin. Apocalipsa VII

Continuăm cu capitolul 14, capitolul răpirii Bisericii. Dumnezeu își alege 144.000 dintre evrei, din fiecare seminție. Este o alegere specială, 12.000 din fiecare seminție, fără neamuri. În acest timp, Dumnezeu vestește în continuare Evanghelia, categoric Biserica nu a fost răpită. Încă se vestește cuvântul lui Dumnezeu pentru cei care încă nu l-au auzit, ca să se întoarcă la calea cea dreaptă. ”Trebuie să fim atenți, să facem parte din biserica lui Dumnezeu. Dacă se închină cineva ”Fiarei” și icoanei ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu turnat neamestecat în paharului mâniei lui și va fi chinuit în foc și pucioasă înaintea sfinților îngeri și înaintea mielului și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor și nici ziua nici noaptea nu au odihnă cei care se închină ”Fiarei” și icoanei ei și oricine primește semnul numelui ei”. Anticristul și a treia fiară, prorocul mincinos vor face o icoană vorbitoare, pentru ca oamenii să primească semnul și să se închine icoanei. Sub nicio formă nu trebuie acceptat semnul Fiarei. Trebuie să răbdăm până la capăt.

”Domnul va veni pe norii cerului. Pe cap va avea o cunună de aur și în mână va avea o seceră ascuțită… Pământul a fost secerat, aici Biserica este răpită… Cel ce seamănă sămânța bună este fiul omul, țarina este lumea, sămânța bună sunt fiii Împărăției, neghina sunt fiii celui rău, vrășmașul care a semănat-o este Diavolul, secerișul este fârșitul veacului, secerătorii sunt îngerii. Deci, cum se smulge neghina și se aruncă în foc, așa va fi și la sfârșitul veacurilor. Secerișul este asemănat cu sfârșitul veacului și este de fapt răpirea Bisericii”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia