Connect with us

Creştinism

”Trebuie să răbdăm până la capăt”

Published

on

Miracolul Creștin. Apocalipsa VII

Continuăm cu capitolul 14, capitolul răpirii Bisericii. Dumnezeu își alege 144.000 dintre evrei, din fiecare seminție. Este o alegere specială, 12.000 din fiecare seminție, fără neamuri. În acest timp, Dumnezeu vestește în continuare Evanghelia, categoric Biserica nu a fost răpită. Încă se vestește cuvântul lui Dumnezeu pentru cei care încă nu l-au auzit, ca să se întoarcă la calea cea dreaptă. ”Trebuie să fim atenți, să facem parte din biserica lui Dumnezeu. Dacă se închină cineva ”Fiarei” și icoanei ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu turnat neamestecat în paharului mâniei lui și va fi chinuit în foc și pucioasă înaintea sfinților îngeri și înaintea mielului și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor și nici ziua nici noaptea nu au odihnă cei care se închină ”Fiarei” și icoanei ei și oricine primește semnul numelui ei”. Anticristul și a treia fiară, prorocul mincinos vor face o icoană vorbitoare, pentru ca oamenii să primească semnul și să se închine icoanei. Sub nicio formă nu trebuie acceptat semnul Fiarei. Trebuie să răbdăm până la capăt.

”Domnul va veni pe norii cerului. Pe cap va avea o cunună de aur și în mână va avea o seceră ascuțită… Pământul a fost secerat, aici Biserica este răpită… Cel ce seamănă sămânța bună este fiul omul, țarina este lumea, sămânța bună sunt fiii Împărăției, neghina sunt fiii celui rău, vrășmașul care a semănat-o este Diavolul, secerișul este fârșitul veacului, secerătorii sunt îngerii. Deci, cum se smulge neghina și se aruncă în foc, așa va fi și la sfârșitul veacurilor. Secerișul este asemănat cu sfârșitul veacului și este de fapt răpirea Bisericii”.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Creştinism

MIRACOLUL CREȘTIN. Apocalipsa – IX

Published

on

A II-a moarte este chinul veșnic

Pastorul Marius Hațegan explică și ultimele capitole din Cartea Apocalipsa. Botezul în apă este lucrarea foarte importantă pentru nașterea din nou, pentru a avea scris numele în Cartea Vieții. Va veni o zi de judecată, când Dumnezeu va deschide niște cărți, una dintre ele va fi Cartea Vieții, Cartea Mielului. Toți ce care nu vor fi găsiți acolo vor fi aruncați în foc, în iazul de foc, moartea a II-a, chinul veșnic.

Nu vă jucați cu Eternitatea ci vă împăcați cu Dumnezeu. Dumnezeu poruncește oamenilor de pretutindeni să se pocăiască, fără pocăință nu este iertare. Scriptura nu minte și nu spune lucruri neadevărate, dar ne lasă pe noi să-i înțelegem tainele. ”Hristos a murit pentru sufletele noastre, pentru cei ce avem viață din Dumnezeu. Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Lui și avem un preț deosebit în ochii Lui. Noi suntem Mireasa lui Hristos, suntem din Duhul Sfânt”.

Continue Reading

Creştinism

Miracolul Creștin, Apocalipsa VIII

Published

on

Anul viitor va veni o mare nenorocire peste România

Dumnezeu nu este părtinitor, el vindecă, eliberează, sfințește, iar pentru aceasta este nevoie de credință. ”Dumnezeu vrea ca noi să ne luăm crucea în fiecare zi, pe care să ne răstignim firea. Oamenii au început să se îndepărteze de Dumnezeu, plăcerile lumii i-au îndepărtat pe creștini de Dumnezeu. Firea își dorește plăcerile ei, vrea să își ia plăcerile ei și noi trebuie să răstignim firea, noi trebuie să nu fim oameni firești ci să fim oameni duhovnicești. Vor veni vremuri foarte, foarte grele. Anul viitor va veni o mare nenorocire peste România, nu știm exact ce va fi. Poate fi un cutremur mare, pot fi furtuni, secetă, inundații…”

Cartea Apocalipsa, capitolul 17 privește judecata curvei, adică femeia care prezintă un sistem religios cu învățătură falsă. În capitolul 18 este prezentată căderea Babilonului. Dumnezeu va face dreptate, va răzbuna sângele vărsat al martirilor. Dumnezeu anunță nunta Mirelui și al Miresei în capitolul 19, mirele este domnul nostru Hristos și mireasa este Biserica.

Continue Reading

Creştinism

Fiara se ridică din Comunitatea Europeană

Published

on

MIRACOLUL CREȘTIN, Apocalipsa VI

Continuăm studiul cu capitolul 13 din Cartea Apocalipsa, ultima carte, o profeție, ceva ce nu s-a împlinit încă, sau dacă s-au împlinit, s-au întâmplat parțial. ”Suntem generația care o să vedem evenimentele împlinindu-se sub ochii noștri. Trebuie să urmărim evenimentele care se întâmplă în lume și mai ales cu statul Israel, ei sunt ceasornicul lui Dumnezeu. Atenția Domnului este asupra acestei țărișoare Israel și a Ierusalimului pentru că foarte multe evenimente ale sfârșitului se vor întâmpla acolo”. După cei 7 ani de Apocalipsă, va începe Domnia de 1000 de ani pe Pământ și oamenii vor conduce împreună cu Domnul.

Capitolul 13 este despre semnul fiarei. Fiara se va ridică din Comunitatea Europeană. ”Diavolul s-a folosit de Germania pentru persecuția evreilor și omorârea în masă prin Holocaust a 6 milioane de evrei. Nici Franța nu este mai prejos, președintele francez a propus formarea unei coaliții a 10 state europene, care să formeze o alianță militară, care reprezintă cele 10 împărății care vor fi folosite de Diavol în Apocalipsa”.

Continue Reading
Advertisement
nov 14, 2019 - Jo
Alba Iulia, RO
17°C
cer fragmentat
cer fragmentat
7 m/s, SSE
63%
757.56 mmHg
mie11/13 joi11/14 vin11/15 sam11/16 dum11/17
ploaie ușoară
17/17°C
ploaie ușoară
15/12°C
cer fragmentat
14/10°C
cer fragmentat
12/10°C
cer acoperit de nori
12/10°C

Next Level

Facebook

Ultimele comentarii

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Cele mai accesate