Connect with us

Creştinism

”Trebuie să răbdăm până la capăt”

Published

on

Miracolul Creștin. Apocalipsa VII

Continuăm cu capitolul 14, capitolul răpirii Bisericii. Dumnezeu își alege 144.000 dintre evrei, din fiecare seminție. Este o alegere specială, 12.000 din fiecare seminție, fără neamuri. În acest timp, Dumnezeu vestește în continuare Evanghelia, categoric Biserica nu a fost răpită. Încă se vestește cuvântul lui Dumnezeu pentru cei care încă nu l-au auzit, ca să se întoarcă la calea cea dreaptă. ”Trebuie să fim atenți, să facem parte din biserica lui Dumnezeu. Dacă se închină cineva ”Fiarei” și icoanei ei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu turnat neamestecat în paharului mâniei lui și va fi chinuit în foc și pucioasă înaintea sfinților îngeri și înaintea mielului și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor și nici ziua nici noaptea nu au odihnă cei care se închină ”Fiarei” și icoanei ei și oricine primește semnul numelui ei”. Anticristul și a treia fiară, prorocul mincinos vor face o icoană vorbitoare, pentru ca oamenii să primească semnul și să se închine icoanei. Sub nicio formă nu trebuie acceptat semnul Fiarei. Trebuie să răbdăm până la capăt.

”Domnul va veni pe norii cerului. Pe cap va avea o cunună de aur și în mână va avea o seceră ascuțită… Pământul a fost secerat, aici Biserica este răpită… Cel ce seamănă sămânța bună este fiul omul, țarina este lumea, sămânța bună sunt fiii Împărăției, neghina sunt fiii celui rău, vrășmașul care a semănat-o este Diavolul, secerișul este fârșitul veacului, secerătorii sunt îngerii. Deci, cum se smulge neghina și se aruncă în foc, așa va fi și la sfârșitul veacurilor. Secerișul este asemănat cu sfârșitul veacului și este de fapt răpirea Bisericii”.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Actualitate

CONCERT DE COLINDE ȘI CÂNTECE DE CRĂCIUN LA SEBEȘ

Published

on

CONCERT-DE-COLINDE-sebes

Eveniment: Marți, 10 decembrie 2019, începând cu ora 17:00, sala de spectacole a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Un concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun ce va găzdui o nouă ediție a evenimentului „Nepoții îi colindă pe bunici”.

Pe scenă vor evolua membrii Corului Protopopiatului Ortodox Român Sebeș, Grupului Vocal „Felician Fărcașiu”, Grupului „Do Re Mi”, alături de Alexandra și Adrian Pamfilie, precum și cunoscutele interprete de muzică ușoară și populară Corina Ofelia Corpodean, Cristina Muntean, Anamaria Iorga și Mirela Mănescu.

În cadrul evenimentului, gândit pentru seniorii Sebeșului și nu numai, va fi lansat și cel mai recent CD de colinde pe versurile poetei Jeni Voina.

Continue Reading

Creştinism

Deschide ”ușa” Domnului Iisus Hristos

Published

on

Domnul lucrează în viețile oamenilor care îl primesc

În univers acesta mare, există doar două forțe: Dumnezeu și Diavolul. ”Diavolul caută cu mare șiretlic ca să ne prindă greșind, să ne pârască înainte lui Dumnezeu și apoi să ne lovească. Când omul păcătuiește și greșește înaintea lui Dumnezeu, Diavolul aduce o pâră împotriva noastră, dacă păcatul respectiv nu este rezolvat prin mărturisire, prin iertare, prin pocăință și căință, Diavolul vine și cere dreptul lui Dumnezeu să ne lovească. Dumnezeu, care este drept și cu noi și cu Diavolul, îi dă voie și atunci apar suferințe, probleme, blesteme și chiar moartea. Noi trebuie să fim eliberați de acele legături.

Diavolul, întotdeauna alături de blestem, pune și legături demonice. Lucrarea de eliberare este extrem de importantă, această lucrare trebuie crezute, predicate și practicate. Noi trebuie să declarăm domnia lui Iisus Hristos în fiecare domeniu din viața noastră. Hristos Domnul, nu va lucra în viața unei persoane care nu-i aparține sau care nu-i dă dreptul oficial Domnului Iisus Hristos ca să lucreze în viața omului”, a subliniat pastorul Marius Hațegan.

Continue Reading

Creştinism

”Nimic nu se poate întâmpla până când nu se iartă păcatul”

Published

on

Miracolul Creștin. Lucrarea de eliberare – II

Lucrarea de eliberare este foarte importantă pentru copiii Domnului care sunt legați cu legături demonice, care îi împiedică să crească spiritual. Oamenii se nasc sub domnia Diavolului, plata păcatului este moartea, oamenii trebuie să-și predea viețile lor în mâna Domnului, pentru ca El să poată lucra în viețile lor.

”Dezlegarea legăturilor pe linie genealogică. Foarte multe lucruri ne urmăresc de la părinți, bunici, strămoși s.m. Datorită păcatului adamic, noi suntem sub blestem, sub păcat, fiindcă strămoșul nostru a greșit și tot pământul a intrat sub blestemul adamic, care a adus legături demonice. Trebuie să facem o declarație de iertare. Nimic nu se poate întâmpla până când nu se iartă păcatul. Dumnezeu ne cere să iertăm. Păcatul până nu se mărturisește și se cere iertare este activ și este puterea și dreptul Diavolului. Prin mărturisirea și iertarea păcatului i se ia dreptul Diavolului”, a subliniat pastorul Marius Hațegan.

Continue Reading
Advertisement
dec 12, 2019 - Jo
Alba Iulia, RO
5°C
câțiva nori
câțiva nori
7 m/s, SE
65%
754.56 mmHg
joi12/12 vin12/13 sam12/14 dum12/15 lun12/16
cer fragmentat
5/3°C
cer acoperit de nori
4/2°C
cer fragmentat
5/5°C
cer fragmentat
6/3°C
nori împrăștiați
5/3°C

Next Level

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Ultimele comentarii

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Cele mai accesate