Connect with us

Actualitate

Peste 1000 ciclisti sunt asteptati la Turul Centenarului

Published

on

Peste 1000 ciclisti sunt asteptati la Turul Centenarului, cea mai mare expeditie de ciclism de sosea organizata in Romania, in 2018

 

Turul Centenarului – cea mai mare expeditie de ciclism de sosea din 2018 – va fi prezentat oficial pe 1 decembrie, la Alba Iulia, intr-o conferinta de presa organizata de Lucian Mindruta si comunitatea “Cu bicicleta la mare”, impreuna cu Primaria Alba Iulia.

Locatia conferintei de presa care va oferi mai multe detalii despre Tur este Universitatea “1 decembrie 1918” din Alba Iulia – Sala Senatului Mica, de la Palatul APOR – sediul Rectoratului Universitatii.

La intrebarile presei si ale publicului vor raspunde Lucian Mindruta, Mircea Olaru si Nicolaie Moldovan, city managerul municipiului Alba Iulia.

Turul Centenarului este un eveniment prevazut pentru vara anului 2018 si isi propune sa adune peste 1000 de ciclisti din toata tara, pe trei trasee distincte, cu sosire in Alba Iulia.

MAMUT BIKE RACE 2017

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia