Connect with us

Actualitate

UAB ÎL SUSȚINE PE MARATONISTUL AIUDEAN LEVENTE POLGAR

Published

on

UAB ÎL SUSȚINE PE MARATONISTUL AIUDEAN LEVENTE POLGAR ÎN ÎMPLINIREA VISULUI SĂU: E SINGURUL MARATONIST CU HANDICAP, ACCEPTAT SĂ PARTICIPE LA MARATONUL „6633 ARCTIC ULTRA – 2018″!

Pentru a fi validat în competiție, aiudeanul LEVENTE POLGAR are nevoie să achite, în avans, până la sfârșitul lunii noiembrie, suma de 3.200 £. Îi invităm pe toți angajații și pe studenții din cadrul UAB (dar și pe alți doritori) să îl sprijine, alături de noi, printr-o donație personală în obiecte (obiecte mici, simbolice! NU produse alimentare, haine sau electrocasnice!), care vor fi scoase la vânzare, în cadrul unui Târg Caritabil, pentru sume de bani la alegerea fiecăruia. Gestul este unul simbolic!

Strângerea de obiecte donate se face în perioada 23-27 noiembrie (joi, vineri, luni), în intervalul orar 8.00-15.00, în următoarele puncte:

  • – Librăria UAB (Corp C, parter);
  • – Departamentul Management-Marketing (Corp B, etajul I)
  • – Rectorat, etajul I, lângă Sala Senatului.

Marți, 28 noiembrie 2017, în intervalul orar 10.00- 14.00, în holul central al UAB, în cadrul TÂRGULUI CARITABIL, obiectele donate vor putea fi achiziționate, la alegere, de către cei care doresc să sprijine demersul sportivului Levente Polgar prin orice sumă donată. La eveniment va participa și maratonistul Levente Polgar!

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia