Connect with us

Actualitate

Ultimul spectacol Skepsis: Seară de Decembrie

Published

on

skepsis

Momente lirice, teatru scurt, pantomimă şi umor, susţinut de tinerii actori care activează în cadrul trupei de teatru Skepsis.

În prag de iarnă, Marţi, 11.12.2017, ora 19.00, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia vă invită la spectacolul Seară de Decembrie cu Skepsis.

 Câteva poeme ale lui Ioan Adrian Popa vor deschide seara.
Veţi recunoaşte poate momente de comedie din repertoriul marilor actori români dar veţi fi provocaţi să gustaţi şi din umorul original cu skepsis. Cinema-ul cu skepsis va propune o reinterpretare a unor filme celebre, iar  pantomoma”Primele Aventuri ale lui Moş Crăciun”  va povesti, cu skepsis, prima mare călătorie în jurul lumii a celebrului Moş.
„Dorim să încheiem anul cu un spectacol în care entuziasmul tinerilor cu skepsis să se împletească cu spiritul sărbătorilor de iarnă care ne bat la uşă. Vom crea o atmosferă de bună dispoziţie şi vom face să răsară zâmbete pe feţele tuturor oferind publicului serie de momente artistice cu skepsis! ” – Viorel Cioflică (Coordonator)
 Prin acest spectacol, Casa de Cultură a Studenţilor doreşte totodată să premieze trupa de teatru Skepsis pentru succesele înregistrate pe parcursul acestui an în care a participat cu succes la toate festivalurile naţionale studenţeşti din România. 

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia