Connect with us

Actualitate

Un actor al trupei Skepsis publică prima sa carte din carieră

Published

on

Sufletele-celor-Rataciti

Primul roman din cariera actorului se intitulează ”Sufletele celor Rătăciți”, iar acțiune se desfășoară în Alba Iulia.

Acum trei ani a început toată treaba cu scrisul. Citeam cărți în acea perioadă și simțeam nevoia să îmi eliberez gândurile într-un mod diferit de muzică sau actorie. Atunci mi-am luat curajul și am început să schițez personajele și povestea.”

Actorul trupei Skepsis, Vinicius Moldovan ”Clăbuc”, intitulează primul său volum ”Sufletele celor Rătăciți” şi este primul din seria ”Legiunea lui Lilith”.

”Lumea creată de mine este o îmbinare perfectă între fantasy și realitate. Pot spune că jumătate, sau chiar mai mult, este real. Oamenii, întâmplările și locațiile. Am ales Alba Iulia ca locație principală fiindcă m-a inspirat foarte mult. Peisajul este unul de vis și merită să fie ”văzut” prin cuvinte de cititorii din toată țara”.

Potrivit tânărului autor perioada de precomandă este preconizată până la 2 săptămâni, iar achiziția cărții se poate face de pe siteul editurii Celestium din Oradea. Este vorba despre o editură proaspăt înființată care își dorește să promoveze autorii români.

”Ceea ce vreau să le spun potențialilor cititori este că doar în perioada de precomandă, dacă își cumpără cartea, vor primi un bonus la poveste și cadou un semn de carte”, a declarat Clăbuc.

Vez şi: Calul de război

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia