Connect with us

Actualitate

Un necunoscut și marile schimbări ale listei parlamentare PSD

Published

on

victor negrescu psd alba

Noul șef PSD Alba schimbă liste și priorități, după o nouă aritmetică

După cum probabil cunoașteți, dârzul lider al PSD Alba, Ioan Dîrzu, nu mai e șeful Partidului Social Democrat al județului. Această schimbare s-a făcut pe fondul slabelor rezultate obținute de către partid cât și de persoana în cauză, la alegerile locale.

Pe surse, lista inițială pentru alegerile parlamentare a partidului, care se pare că a fost votată ”în secret”, are următoarea formă:

Pentru Senatul României:

Locul I – Matieș Călin, președintele Federației Producătorilor de Produse Tradiționale

Locul II – Andreș Călin, fostul primar al orașului Câmpeni – or exista și minuni, chiar dacă pierzi un oraș, poate, poate câștigi un județ

Vezi și Marin Jurj, fostul primar al comunei Arieșeni, condamnat în primă instanță la 2 ani și 4 luni de închisoare cu executare

Pentru Camera Deputaților:

Locul I – Ioan Dîrzu, fostul șef PSD Alba

Locul II – Luca Nicolae, ”nepotu” lui Ioan Dîrzu

Locul III – Dărămuș Marcela

Apoi intervine schimbarea șefiei de partid cu un necunoscut, europarlamentarul Victor Negrescu, pe care probabil în afara membrilor PSD Alba nu îl cunoaște mai nimeni în județ.

Iată noua listă a candidaților pentru alegerile parlamentare a noului șef PSD Alba:

Pentru Senatul României:

Locul I – Hălălai Dănuț, de la ProRomânia – unul care n-a reușit până acum câteva luni, când încă era în PSD, ca să treacă peste Dîrzu

Locul II – Andreș Călin, fostul primar al orașului Câmpeni

Vezi și Florin Roman (PNL), împreună cu alți 5 PSD-iști vor să ÎNGRĂDEASCĂ presa

Pentru Camera Deputaților:

Locul I – însuși europarlamentarul Victor Negrescu, care probabil vrea să ridice partidul cu ”notorietatea” sa, altfel n-am vedea de ce ar lăsa pasărea din mână pentru una de pe gard. Probabil în campania electorală va fi prezent în Parlamentul European, la job, în mediul oline, că-i la modă.

Locul II – Dîrzu Ioan, rău da bun pentru locul II

Locul III – Dărămuș Marcela – ”statornică” pe funcție, de fapt locul 3 a fost atribuit lui Matieș Călin, loc pe care l-a refuzat și se pare că s-a retras din această cursă electorală

Astăzi, în Cealaltă Capitală, de data asta fiind Bucureștiul, va avea loc o întâlnire în Maree taină. PSD-iștii județului Alba se vor întâlni cu șefii de partid, probabil cu însuși domnul Marcel Ciolacu, pentru a trage o linie în această abrambureală politică.

Unii vor plânge, altii se vor bucura, ca în versurile trupei Compact ”în seara asta mare cu toții vom cânta, va fi o sărbătoare…, ieee,ieee”

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia