Connect with us

Actualitate

Un nou caz de COVID -19 în Alba

Published

on

Astăzi, 30 Martie 2020 s-a înregistrat un nou caz al unei persoane testate pozitiv la COVID-19 pe teritoriul județului Alba.

În dimineneța zilei de 27 Martie a.c s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe Alba, un bărbat în vârstă de 60 de ani cu vechi probleme cardio-pulmonare, probleme respiratorii. Acesta s-a prezentat la UPU Alba de mai multe ori în ultima perioada.

Barbatul a declarat pe proprie răspundere că nu a avut contact cu persoane sosite recent din străinătate și nu a călătorit recent.

Problema respiratorie le -a dat de gândit medicilor și au demarat procedurile pentru testarea și izolarea acestuia, rezultatul fiind pozitiv. Momentan , el este izolat în cadrul secției ATI a Spitalului Județean Alba.

Ca măsură de protecție pentru prevenirea răsândirii virusului COVID-19, s-au identificat toate cadrele medicalecare au avut contact cu acest pacient, fiind în număr de 23, acestea fiind izolate momentan . Mâine, 31 Martie se vor testa și cele 23 de cadre medicale.

Pacienții care se prezintă la UPU Alba și necesită internare vor fi testați și izolați până la primirea rezultatului testării.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia