Connect with us

Eveniment

Un an pentru fiecare lovitură de cuțit

Published

on

Albaiulianul de 27 de ani Mihai Pandelea va sta 25 de ani după gratii. Acesta a fost condamnat pentru omor de Tribunalul Alba, faptă pe care chiar el a recunoscut-o la câteva zile de la săvârșirea crimei

Prin hotărârea pronunţată de Tribunalul Alba inculpatul a fost obligat să plătească părţii civile suma de 400.000 lei cu titlu daune morale. La începutul lunii februarie a acestui an, o crimă comisă într-un apartament din Blocul M3 din Alba Iulia a atras atenția opiniei publice, atât din cauza cruzimii cu care s-a produs fapta, dar și din cauza vârstei celor implicați – 23 de ani avea victima iar agresorul 26 , acesta recunoscându-și vina imediat după ce a fost prins. Trupul Alinei Tănăsie, o damă de compa nie care locuia în Alba Iulia, a fost găsit într-o baltă de sânge în data de 3 februarie. Pe corpul său s-au găsit multiple plăgi înjunghiate, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că din apartament lipsesc mai multe bunuri. La scurt timp după comiterea crimei, Mihai Pandelea a fost prins și reținut. Potrivit anchetatorilor, Mihai Pandelea a premeditat întreaga crimă. Acesta i-a aplicat tinerei 25 de lovituri de cuțit și a încercat să se scape de probele ce l-ar fi incriminat. Hotărârea Tribunalului Alba nu este definitivă, ea poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. Competenţa de soluţionare a apelului revine Curţii de Apel Alba Iulia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia