Connect with us

Actualitate

”Un primar PNL se laudă cum a bătut un polițist” Fake News sau adevăr?

Published

on

vintu de jos primar

Informațiile apărute în spațiul public, cu privire la posibila agresare a unui polițist de către primarul unei comune din județul Alba, nu se confirmă.

Conform site-ului stiripesurse.ro, primarul comunei Vințu de Jos s-ar fi „lăudat” în cadrul primei ședințe cu angajații primăriei că ar fi scos un polițist cu tot ușă pentru a demonstra că el e „jupânul” comunei.

“Să nu încercați să mă vindeți sau să îmi trageți vreo țeapă! Doamne ferește, îi grav. Că am tehnica aia de a vă lua din pat! Mulți dintre oamenii ăștia mă cunosc pe mine. Că eu am fost jupân în comuna asta și încă sunt jupân. Jupân de jupân! ….Un polițist de la Săsciori care a ieșit cu ușa de la intrare cu totul. Și încă ușă dublă! I-am tras una de i-au zburat și casca și epoleții”… pe fundal se aud cum acesta este ovaționat de unii dintre angajați, probabil pentru a se pune bine cu noul șef.

De ce NU poartă conducerea județului Alba mască: Ion Dumitrel, Dan Popescu, Dumitru Fulea, Florin Roman, Claudiu Vasile Răcuci

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba ne-a informat cu privire la cele de mai sus că:

”În urma verificărilor efectuate până în prezent, informațiile apărute în spațiul public, cu privire la posibila agresare a unui polițist de către primarul unei comune din județul Alba, nu se confirmă.

Verificările sunt continuate, pentru a se stabili veridicitatea afirmațiiilor precum și toate împrejurările în care s-ar fi produs un astfel de incident.”

Știrile false au ca scop deteriorarea reputația unei persoane și câștigul politic.

Găsiți asemănări între fotografii. Parlamentarii PSD pe o bicicletă

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia