Connect with us

Actualitate

Unde ne plimbăm câinii?

Published

on

Tot mai mulți oameni au câini drept animale de companie, iar în Alba Iulia varianta cea mai sigură este plimbarea lor prin Cetate

Primăria Alba Iulia a început amenajarea unui parc pentru câinii de companie unde patrupedele se vor putea juca în voie, supravegheate de stăpâni. Mai mult, aceștia vor avea la dispoziție elemente de mobilier urban special construite pentru dresaj și dezvoltarea armonioasă a animalului. Deocamdată, varianta cu lesă și botniță este singura soluție a stăpânilor de câini. Se pare că elementele de mobilier pentru parcul de câini au costat peste 16.000 de lei și au fost aduse deja din Germania, dar nu au fost amplasate. Proprietarii şi deţinătorii de câini au obligaţia de a menţine igiena în spaţiile publice, în spaţiile adiacente acestora, în holurile şi căile de acces ale spaţiilor locative. În caz contrar, amenda este de la 5.000 lei la 10.000 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia