Connect with us

Politică

”Uniți în Europa” -Theodor Paleologu

Published

on

Respect, educație, performanță

Ioana Constantin, secretarul general adjunct PMP și Theodor Paleologu, candidatul la funcția de președinte al României din partea PMP s-au aflat la Alba Iulia pentru a susține respectul, educația și performanța la nivel național.

”Particip la o campanie anostă din toate punctele de vedere dar și marcată de o ipocrizie fără margini a unui partid politic care afișează lângă candidatul lor, primari, președinți de consiliu județean și lumea nu mai știe cu cine votează. Ei se bazează pe o emoție colectivă, au coborât la un nivel mai mult decât suburban. Theodor Paleologu are curaj și dorință de a face ceva pentru țara asta”.

De ce, Theodor Paleologu președinte?

”Ne aflăm într-o non-campanie, pentru că sunt candidați care își bat joc de noi. Atitudinea președintele Iohannis este profund nedemocratică, el se consideră Zeus din Olimp, care nu mai discută cu nimeni, nu se coboară printre muritori, iar exemplul negativ al președintelui este imitat de alții și avem o cascadă a ridicolului. Sunt pretexte ridicole care văduvesc România de o dezbatere așa cum ar trebui să avem, dezbaterea este esența democrației.

Spre deosebire de ceilalți candidați, nu sunt un om de partid, nu sunt șef de partid. Mă susține un partid, asum identitatea ideologică legată de acest partid, pentru că PMP face parte din Partidul Popular European, familia mea politică este PPE, întotdeauna am votat pentru partide de dreapta.”

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia