Connect with us

Politică

”Uniți în Europa” -Theodor Paleologu

Published

on

Respect, educație, performanță

Ioana Constantin, secretarul general adjunct PMP și Theodor Paleologu, candidatul la funcția de președinte al României din partea PMP s-au aflat la Alba Iulia pentru a susține respectul, educația și performanța la nivel național.

”Particip la o campanie anostă din toate punctele de vedere dar și marcată de o ipocrizie fără margini a unui partid politic care afișează lângă candidatul lor, primari, președinți de consiliu județean și lumea nu mai știe cu cine votează. Ei se bazează pe o emoție colectivă, au coborât la un nivel mai mult decât suburban. Theodor Paleologu are curaj și dorință de a face ceva pentru țara asta”.

De ce, Theodor Paleologu președinte?

”Ne aflăm într-o non-campanie, pentru că sunt candidați care își bat joc de noi. Atitudinea președintele Iohannis este profund nedemocratică, el se consideră Zeus din Olimp, care nu mai discută cu nimeni, nu se coboară printre muritori, iar exemplul negativ al președintelui este imitat de alții și avem o cascadă a ridicolului. Sunt pretexte ridicole care văduvesc România de o dezbatere așa cum ar trebui să avem, dezbaterea este esența democrației.

Spre deosebire de ceilalți candidați, nu sunt un om de partid, nu sunt șef de partid. Mă susține un partid, asum identitatea ideologică legată de acest partid, pentru că PMP face parte din Partidul Popular European, familia mea politică este PPE, întotdeauna am votat pentru partide de dreapta.”

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Politică

Clement Negruț, președinte PMP Alba – Promovare electorală

Published

on

Theodor Paleologu, președinte responsabil pentru România

”Mă prinde mai bine să vorbesc despre un președinte din perspectiva lui Theodor Paleologu. Este un om deosebit, un coleg și un om de la care ai ce învăța. Meteahna omului de cultură, a profesorului este că încearcă să spună cât mai multe într-un timp cât mai scurt. Theodor Paleologu a demonstrat în această campanie politică faptul că are ceva de spus, ceea ce înseamnă un om de cultură, un om educat”.

”Nu este membru de partid, echipa PMP și echipa dânsului a făcut o asociere într-un țel comun: un președinte responsabil pentru România, din 2020. Ne-am validat în toate alegerile și am făcut alegeri bune. Theodor Paleologu este alegerea cea mai potrivită. Theodor Paleologu s-a întâlnit cu cetățenii din județul Alba, într-o atmosferă civică, fără falsitate”.

”Reforma constituțională trebuie să fie una din ideile principale ale viitorului președinte. Nu se mai poate merge pe ideea de a ne zbate într-o criză profundă, permanentă, repetată, cu scandaluri, cu lucruri care au generat neliniște în sânul populației și lehamite pentru politicieni. Lucrurile evoluează, societatea evoluează, politica evoluează și trebuie ținut pasul cu ele”.

Continue Reading

Politică

Dezbatere electorală: Iulian Blaj – DL și Radu Todoran – PPU

Published

on

”Muncești și câștigi” vs ”Omul cu drepturi depline”

Radu Todoran despre Ioana Ramona Bruynseels: ”O susțin pe candidata noastră la înalta funcție de Președinte al României. Partidul Umanist Român este un partid mai mic și facem o politică modernă, social-liberală, ne încadrăm în partea de mijloc al eșicherului politic, ușor centru dreapta”.

”Candidata noastră, Ioana Ramona, ne reprezintă întru totul. Partidul Umanist pune pe primul loc I omul, cu realizările, aspirațiile, idealurile sale și promovează omul ca membru al societății, omul cu drepturi depline, care nu mai este abuzat într-o națiune dezbinată. Politica PPU este politica viitorului”.

Iulian Blaj despre Viorel Cataramă: ”Este președintele partidului Dreapta Liberală. Viorel Cataramă a fost nominalizat la congresul de la Botoșani să candideze la funcția de Președinte, fiindcă este un om cu experiență mare în politică și în mediul de afaceri”.

”Viorel Cataramă este membru fondator al PNL, în anii ’90 și a fost și vicepreședintele acestui partid. S-a retras din PNL și a format Dreapta Liberală și pune accent pe muncă. Deviza Dreptei Liberale este: muncești și câștigi. Vrem să muncim, trebuie redusă birocrația și trebuie să accesăm fonduri pentru dezvoltare”.

Continue Reading

Administraţie

Primarul din Vinț: ”Ni n-am făcut valuri, mi-am schimbat coperișu pe casă”

Published

on

”Unii din invidie, alții din prostie au făcut sesizarea”

”Într-adevăr, mi-am schimbat coperișul pe casă. La vremea respectivă am întrebat un arhitect, care era la noi, la primărie cu contract de prestări servicii și a spus că nu e nevoie (de autorizație), vă spun că n-o fost voită treaba, nu era atât de complicat să intru în legalitate atunci. Mi s-o transmis că nu e nevoie și io mi-am văzut de lucru. În 2017, în octombrie am schimbat învelitoarea casei”.

”În 2019, în primăvară, am fost reclamat de către un vecin că am lucrat fără autorizație. Într-adevăr, dacă mi s-o spus că nu-i nevoie, ni n-am făcut valuri. Chiar și acum, domnul arhitect susține că de ce nu am dat în judecată pe măsura care s-o luat împotriva mea, adică să mă dau pe mine în judecată, era absurd, nu?. Amenda o fost de 1000 lei, am plătit 500 lei, în ziua în care am luat amenda. N-am putut să-mi semnez eu amenda mie, a fost semnată de către Biroul Urbanism. Viceprimarul era obligat dânsu să o semneze, că nu puteam eu să-mi semnez măsura mea, împotriva mea”.

”Atâta caz și năcaz s-o făcut cu coperișul ăsta, de, cred că, dacă omoream un om sau făceam multe alte gafe nu era atât de mediatizată situația. Unii din invidie, alții din prostie au făcut sesizarea. Au mai fost cazuri similare, aceeași amendă or primit-o ca și în cazul meu. N-am omorât pe nimeni, am schimbat doar coperișul casei”.

Cetățenii comunei Vințu spun că legea trebuie respectată de oricine altfel, cel care o încalcă suportă consecințele. Altii spun ca o fi altceva pe la mijloc…

Continue Reading
Advertisement
nov 16, 2019 - Sb
Alba Iulia, RO
8°C
nori împrăștiați
nori împrăștiați
3 m/s, WSV
76%
763.57 mmHg
sam11/16 dum11/17 lun11/18 mar11/19 mie11/20
cer senin
12/9°C
cer fragmentat
12/10°C
nori împrăștiați
13/9°C
cer acoperit de nori
11/8°C
ploaie
9/9°C

Next Level

Facebook

Ultimele comentarii

Polls

Sunteți de acord cu repornirea mineritului în Munții Apuseni?

View Results

Loading ... Loading ...

Fapte şi Vorbe

Advertisement

Cele mai accesate