Connect with us
https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Actualitate

Urmărit internaţional depistat la Sebeş

Published

on

urmarit-international

Un bărbat din Sebeş, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier, a fost depistat de poliţiştii din Sebeş, cu sprijinul Biroului SIRENE

 

Biroul SIRENE, din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, este conceput să asigure schimbul de date şi informaţii privind semnalările de interes la nivelul Spaţiului Schengen şi este singurul punct de contact între autorităţile din ţările membre.

Prin intermediul acestui organism se realizează şi coordonează activităţile de urmărire şi supraveghere transfrontalieră desfăşurate fie pe teritoriul Ungariei sau Bulgariei, fie pe teritoriul României.

La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţie Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale, l-au depistat şi reţinut pe un bărbat de 30 de ani, din Sebeş, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare preventivă, fiind bănuit de comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

În ultimele 3 zile, poliţiştii din Alba au aplicat 564 de amenzi in valoare de 147.260 lei

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate