Connect with us

Actualitate

USR Sebeș la Real Risc

Published

on

Revolta USR-iștilor împotriva poluării de la Sebeș

În cadrul emisiunii Real Risc, au fost invitați reprezentanții USR Sebeș care au ridicat problemele cu care se confruntă orașul în momentul de față.

Dezbaterea care a avut loc pe data de 09.03.2020 pe tema calității aerului de la Sebeș a fost reamintită și în cadrul emisiunii, fiind revoltătoare atitudinea Primarului Dorin Nistor față de această dezbatere transformând-o într-o propagandă electorală.

Depășirea normelor de poluare de la Sebeș a fost subiectul principal al emisiunii. Participanții partidului USR Sebeș sunt foarte bine documentați pe acest segment și dacă vor ajunge la conducerea Primăriei Sebeș vor lua măsuri în această privință, declară dânșii.

O afirmație foarte interesantă a fost menționată în platoul emisiunii privind direcția în care batul vântul purtând această poluare peste tot. În anii 2016-2017 poluarea a rămas deasupra Sebeșului, în 2018 s-a dus spre Vinț iar în 2019 vântul a bătut către Alba-Iulia aducând cu sine efectele negative ale poluării de la Sebeș.

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia