Connect with us

Actualitate

Veste bună pentru români

Published

on

Prețul final al energiei electrice pentru populație ar putea scădea cu 3% de la 1 ianuarie 2017, după ce tarifele de distribuție și transport vor fi reduse în medie cu 6%, a declarat, marți, șeful Direcției Generale Piață de Energie din cadrul Autorității Naționale de Reglementare în Energie


Acesta explicat că se estimează o reducere mică a prețului final deoarece, în perioada de iarnă, prețul pe piața energiei electrice este in creștere.

În perioada de iarnă, prețul crește față de perioada anterioară, iar la noi iarna este de regulă primul trimestru, deci ianuarie, februarie, martie, adică lunile cu cele mai mici temperaturi ,deci, ne așteptăm la o reducere de cel mult 2-3 procente la prețul final a precizat Marian Cernat (Sursa Ziarul Unirea).

Acesta a mai spus că autoritatea a luat în calcul inclusiv contribuția pentru cogenerare și certificate verzi când atunci cand s-a estimat acest preț final.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail, pe WhatsApp, pe contul nostru de Facebook sau prin formularul online.

Facebook

Urmăreşte-ne pe YouTube

Fapte şi Vorbe

Social

Ultimele comentarii

Sănătate

Locuri de muncă în Alba Iulia